自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

我在GAP官網見到,實體店和網店在黃金周全場7折,連特價貨都有7折,超低買!
記得舊年好凍的日子,大家都在找返學全藍色羽絨。我見官網都有呀,$699有7折,$500就有件深藍色可拆帽羽絨褸,好低買!

Cheuk2012    發表於 18-9-27 17:05

大宅

琴日VCITY買左件小童GAF嬲, 標價$229,
7折再有減多$30,埋單$139,好抵買

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

大宅

MommyPanel勳章 瞓得好勳章

Kayaya 發表於 18-9-26 12:15
琴日VCITY買左件小童GAF嬲, 標價$229,
7折再有減多$30,埋單$139,好抵買

點解再減$30嘅?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thx

男爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

已刪除用户

伯爵府

Gap D衫質料好差,著兩三次已經起毛粒,幾平都冇用

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

sze626 發表於 18-9-26 14:05
點解再減$30嘅?

同問

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝分享

子爵府

Teresa 發表於 18-9-26 12:08
我在GAP官網見到,實體店和網店在黃金周全場7折,連特價貨都有7折,超低買!
記得舊年好凍的日子,大 ...

正。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

珍珠宮

michelin888 發表於 18-9-26 15:30
Gap D衫質料好差,著兩三次已經起毛粒,幾平都冇用

係呀,1歲前嘅衫已經好少著,洗多兩次都掉得,想留俾其他bb都唔得

琥珀宮

回覆 Teresa 的帖子

多謝報料

大宅

sze626 發表於 18-9-26 14:05
點解再減$30嘅?

張單寫住promotion code 我都唔知點解

男爵府

褲折完$47.5,t-shirt $35

男爵府

褲折完$47.5,t-shirt $35

首頁