入院打抗生素

Doldolf
|
有冇孕媽媽試過好多分泌,政府抽左化驗有箘 要入院打一星期抗生素?
gbobo
|
Doldolf 發表於 18-9-26 13:36
有冇孕媽媽試過好多分泌,政府抽左化驗有箘 要入院打一星期抗生素?

初初有左七週既時候試過。但打完到而家十一週都仲好多分泌好似冇咩作用(emoji)
Doldolf
|
gbobo 發表於 18-9-26 16:37
初初有左七週既時候試過。但打完到而家十一週都仲好多分泌好似冇咩作用(emoji)
...

Hello, 請問入院情況係點㗎?我心大心細(emoji)(emoji)(emoji)好擔心
ChingHing
|
回覆 Doldolf 的帖子

我都好多分秘,week 17. 有同政府e生講,佢話唔係綠色無味唔使理佢,但我有D擔心。
Doldolf
|
ChingHing 發表於 18-9-26 23:02
回覆 Doldolf 的帖子

我都好多分秘,week 17. 有同政府e生講,佢話唔係綠色無味唔使理佢,但我有D擔心。 ...

你可以叫佢抽d分泌化驗㗎,其實我係因為分泌多 以為穿水 所以同政府醫生講 及早驗查 好似好d
我要做媽媽
|
我覺得你都係聽醫生話喇,先入院,或者你可以問下醫生唔入院可以點?
zoe309
|

甘政府有無講係咩菌?因為我都一時時多分泌
Doldolf
|
zoe309 發表於 18-9-27 15:54
甘政府有無講係咩菌?因為我都一時時多分泌

冇講吖,不過我都會盡快入醫院治理,好過心掛掛
haha748494
|
醫生都系覺得有需要,先叫你入院打,希望可以快D好返。
Myung
|
咁化驗幾耐電話通知結果?幾時入院?
kissapplegirl
|

我懷孕中後期同健康院醫生講好多分泌物,佢地抽左d 分泌物去化驗,然後報告話有細菌性陰道炎,畀咗一星期抗生素我食,食完初頭係明顯好咗,但之後都冇分別一樣咁多,然後生完bb坐完月反而無以前咁多分泌
hamsterma
|

都係無辦法嘅,先睇下有無改善