美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

mimi88 發表於 18-10-26 22:07
唔好意思, 請問今次你總共打咗幾多錢?
因為我都想打眉心同額頭.

四個部位5000,包一次補打~
兩個部位價錢我就唔清楚了,你試下打去問下....

眼紋暫時打兩次都無瘀,上次cosmax就打四次有次瘀,但cosmax都有包一次補打的~

公爵府

好媽媽勳章

babybabywanted 發表於 18-10-26 22:34
四個部位5000,包一次補打~
兩個部位價錢我就唔清楚了,你試下打去問下....
oic.....可否俾醫生的資料我呢? 謝謝你
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

侯爵府

mimi88 發表於 18-10-26 22:36
oic.....可否俾醫生的資料我呢? 謝謝你

好呀~ 不過額頭同眉心紋我覺得效果真係好好~ 好滿意~

眼紋就比較麻煩d....

公爵府

好媽媽勳章

babybabywanted 發表於 18-10-26 22:42
好呀~ 不過額頭同眉心紋我覺得效果真係好好~ 好滿意~

眼紋就比較麻煩d....

收到了,謝謝你,請問打完第一次隔幾耐補打第二次呢?

侯爵府

mimi88 發表於 18-10-27 18:39
收到了,謝謝你,請問打完第一次隔幾耐補打第二次呢?

我隔左一個月~ 因為要等佢效果出晒先睇得清楚~

不過打時你要預多少少時間,因為要敷大概半小時麻醉膏..... 唔知係咪打太多部位呢?我係Cosmax 淨打眼係唔駛敷麻藥....

呢間野有樣我好欣賞,係第二日個醫生會親自打俾我follow up,我從來未試過會係醫生親自follow up~ 抵讚!上個月我以為因爲第一次,點知,我今日又收到醫生打黎的電話~

公爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

個醫生真係幾有heart, 抵讚
我諗我要約醫生12個月先做,因為約咗下星期四打v lift,怕時間相隔太短混亂

大宅

回覆樓主:

thx for sharing 睇黎都係用返舊技術消除皺紋先最work最快見效

侯爵府

a__lien 發表於 18-10-27 19:20
thx for sharing 睇黎都係用返舊技術消除皺紋先最work最快見效

都係呀.... 我都係度諗我係咪應該要一早打呢...
因為我眼紋動態紋有左太耐,有d已經變左靜態紋,救唔返,如果我眼紋好似額頭咁早d打,今時今日就唔駛花咁多錢搞呢樣個樣了....

首頁

尾頁

跳至