求書枱和層架集運介紹

Paubobo
|
請問哪間集運是沒有大小限制而又平靚正?

之前有見過有人用鑫港穗,唔知仲有冇其他選擇?
同埋點樣用? 求賜教
yuk049
|
岩岩用左合琼中港運輸
我12件大貨,先是$400,不過要自己搬上樓
件件貨都要2個人先搬到(老公都問點解咁平)(emoji)(emoji)不過搬上樓要俾多$400(emoji)
Paubobo
|
yuk049 發表於 18-9-27 14:03
岩岩用左合琼中港運輸
件件貨都要2個人先搬到(老公都問點解咁平 ...

明白
Paubobo
|
岩岩用左合琼中港運輸

可以再加錢送上樓嗎?
Paubobo
|
岩岩用左合琼中港運輸

請問在淘寶怎樣找呢?謝謝
yuk049
|
Paubobo 發表於 18-9-27 18:49
請問在淘寶怎樣找呢?謝謝

我剛找找,都找不到
我在wechat打名找到佢的,你試一下去問問
我第一次用是深圳朋友找的,本地人找到平宜點吧

yuk049
|
Paubobo 發表於 18-9-27 18:44
可以再加錢送上樓嗎?

可以,12件好重,運費hk$400,如要送上樓又$400(不過我沒有問真價錢,2公婆自己搬上樓)
我見都幾多人在那取大件貨
333s
|
Paubobo 發表於 18-9-26 18:21
請問哪間集運是沒有大小限制而又平靚正?

之前有見過有人用鑫港穗,唔知仲有冇其他選擇?

自己安裝 = 省成本
再省用物流送, 一件 200+
過海又收貴D。

物流/快递 送樓下 = 省成本

自己用車/ 淘宝推入 lift 就成了。 到了自己層樓, 再推入自己屋企。

車仔, 菅理處有。或用買菜車。

misellcc
|
岩岩用左合琼中港運輸
有無最低消費?我wechat都搵唔到佢
yuk049
|
misellcc 發表於 18-10-10 13:11
有無最低消費?我wechat都搵唔到佢

你找清楚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
misellcc
|
回覆 yuk049 的帖子

我用名都係搵唔到,有無佢qr code可以scan? Thxthx