2019年5月東區嘅媽媽揮手區

StephanieNg2608
|
大家好啊!第一胎,交流下吖(emoji)
新妮老師
|
StephanieNg2608 發表於 18-9-26 22:42

你好呀,有group 的話可否加我呀
mrsmamama
|
StephanieNg2608 發表於 18-9-26 22:42

你好呀,我係呀,請問有開group嗎? 可以加我嗎
viwkce
|
大家好.. (emoji)(emoji)
Bbchey
|
大家好!
mrsmamama
|

del
irispatsy
|

Hi(emoji)(emoji)我都想入Group牙
Yytyyt
|
irispatsy 發表於 18-10-11 09:12
Hi(emoji)(emoji)我都想入Group牙

大家好,想入group啊(emoji)(emoji)
PockyPp
|

你好,我都係第一胎^^多多指教
Miemie2017
|

你好丫! 我想加入group
atseventeen
|
你好 我都想入group
a_yuen
|
想入GROUP,新手媽媽
miyuki1104
|
HI~我都係5月預產東區生B
karen0521
|
大家好 , 我係5月尾預產期 , 我第一胎, 咩都唔識, 大家會唔會有gp可以加埋我一齊傾下計 , 交流下!thanks
yumital
|

想入group ar
hkmcdmcd
|
各位好:
請問可以入group 嗎?謝謝各位
jutopia
|
hello, 我都係東區5月媽媽, 有group請加我, thanks!
Joyce_Joyceso
|

我都係東區5月媽,我預產期509
aka_mrs_choi
|

我都係第一胎!係唔係有個group? 我想join ah! :)
ferfer~
|

我都係第一胎 5月中~有冇whatsapp群組可以加埋我