葵芳黑店 - 原宿店

閔大人bb
|

真係唔講訓唔著,兩個月前幫襯左葵芳新都會廣場裡面既「原宿店」買左對鞋,著唔夠2個鐘就爛左(係公司著,都無出過行),拎返去叫佢換,佢地就話要俾廠整,要間廠肯收,佢地先收返對鞋。結果隔日就打電話俾我 話可以拎返去俾廠整,要等1個月。1個月話過左,無電話俾我,我自己去問,就即刻俾對鞋我,但d腸水出哂黎,個職員(叫阿 Bo) 態度好差咁話唔收貨就換過對新,等多1個月(唔係即係答我,係事後我打去問,佢地先話俾我知幾時有)前兩日去攞鞋,阿Bo黑口黑面咁拎對鞋俾我,我話個鞋底有d飛起,佢就話「係咁架啦,唔滿意都係咁,唔會再換,唔會退錢」,我講多兩句,佢就打電話去管理處話有人攪事,我唔得閒同佢玩,我拎左對鞋走左。之後我打去佢地元朗分店投訴,佢地話叫個負責人覆我。今晚有個自稱負責人既打俾我,我講完成件事,果個自稱負責人既人就係咁話「我覺得我既員工無錯」,之後就發癲咁叫我唔好再攪佢地,我一開始就知道果個其實就係阿 Bo, 我鬧左佢兩句我就收線。
對住呢d咁既小店既員工,我真係唔知有咩辦法投訴,對鞋$3xx我都唔介意,但真係氣難下!

Poyau
|
謝謝提醒
閔大人bb
|
有 update, 果個「負責人」又半夜3點幾打俾我,擺明玩野
cynthiatomchan
|
而家 d 鋪頭咁惡
chow_mama
|
閔大人bb 發表於 18-9-27 07:57
有 update, 果個「負責人」又半夜3點幾打俾我,擺明玩野

咁鬼衰
難怪你氣難下
閔大人bb
|
chow_mama 發表於 18-9-27 22:10
咁鬼衰
難怪你氣難下

係,我都驚佢今晚又會打電話黎
呢件事已經攪到我琴晚訓得好差
真係貼錢買難受(emoji)
bbcmp
|