有冇媽媽諗住影初生攝影啊?

Koey2301
|
我睇左幾間,見到一間影得好靚,但要夾多啲人先有平,有冇媽媽有好介紹?
shelbyg
|
我都想知呀,有冇人可以分享? thks
Koey2301
|
shelbyg 發表於 18-9-30 07:56
我都想知呀,有冇人可以分享? thks

Pm你啊
candy_tsang
|
Koey2301 發表於 18-9-27 01:06
我睇左幾間,見到一間影得好靚,但要夾多啲人先有平,有冇媽媽有好介紹?
...

幾多媽媽先有平?可以d谷問下
EmilyFarm
|
有興趣
Bobo白白豬
|
...

我都想知呀(emoji)(emoji)(emoji)
Christina娜
|
...

有興趣呀!求分享
candy_tsang
|
...

有興趣,有冇好介紹?又或者多媽媽join有冇平?
lkamanchuu
|
...

我有興趣呀 求分享
candy_tsang
|
...

邊間呀?
Bobo白白豬
|
...

可否share
ccy21
|
有興趣!求分享😄
Vicki2288
|
我搵左1間影得幾靚,我影大肚相都係個間影
karychankc
|
可以PM埋我嗎
KerryYanyans
|
Pm埋我(emoji)(emoji)
loveyuetying
|
可以pm 我嗎?
Baba717
|
邊間?
我組緊 bxxx da vinci
湊緊5個人以上85折(如studio 影即$1980包全相底)
有興趣PM 我send Whatsapp 群組link