想問新三叔 note9 話有500蚊八達通優惠

bb1027
|
有冇人成功申請過,我睇佢個terms 睇到好亂,又話要三叔pay, 又話要自動贈值,睇極唔明。

求教
howmuch
|
bb1027 發表於 18-9-27 09:48
有冇人成功申請過,我睇佢個terms 睇到好亂,又話要三叔pay, 又話要自動贈值,睇極唔明。

求教 ...

三叔pay, 有交易手續費, 送乜都唔會用, 痴張卡在任何手
機, 根本效果一樣....

Poyau
|
howmuch 發表於 18-9-27 10:52
三叔pay, 有交易手續費, 送乜都唔會用, 痴張卡在任何手

收手續費
howmuch
|
Poyau 發表於 18-9-27 13:32
收手續費

2.5%

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau
|
howmuch 發表於 18-9-27 13:36
2.5%

謝謝 原來咁貴 唔怪得無聽人用
phoebelamlam
|
bb1027 發表於 18-9-27 09:48

求教 ...

拎左
唔洗自動增值,只要登記張8達通,入Samsung pay,之後上轉電子8達通號碼同埋上傳購買張單,就有500,而家增值仍然係去7仔

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-9-29 08:57
|

我係7仔增值,同普通8達通一樣喎
笑嘻嘻
|
phoebelamlam 發表於 18-9-27 14:18
拎左
唔洗自動增值,只要登記張8達通,入Samsung pay,之後上轉電子8達通號碼同埋上傳購買張單,就有500, ...

點解我登記左仲未有??
|
笑嘻嘻 發表於 18-9-27 14:41
點解我登記左仲未有??

有email通知,我第一次影得唔清楚,要登記多一次
yuiyui82
|
phoebelamlam 發表於 18-9-27 14:18
拎左
唔洗自動增值,只要登記張8達通,入Samsung pay,之後上轉電子8達通號碼同埋上傳購買張單,就有500, ...

我今朝拎左
|
yuiyui82 發表於 18-9-27 14:50
我今朝拎左

我都係今日通知
goldpiglet
|
同 普通八達通一樣 ,可以去便利店增值,也可以登記信用卡自動增值。
部分銀行申請自動增值仲有(一泬)回贈優惠
bb1027
|
拎左

係咪一定要用返新機登記架?
|
bb1027 發表於 18-9-28 23:53

我係
EmilyBB
|

你沒有理解清楚,只是在Samsung Pay內手動增值才會收手續費,如果申請銀行自動增值係同實體卡一樣無手續費的
星星小姐
|
拎左

請問點樣可拎到這500元回贈?我已收到sumaung郵件,但在手機八達通內又見唔到500元回贈,是否還要做什麼的? 先謝謝你
|
星星小姐 發表於 18-9-29 17:51
請問點樣可拎到這500元回贈?我已收到sumaung郵件,但在手機八達通內又見唔到500元回贈,是否還要做什麼的? ...

有郵件,但仲要等,無咁快的,我月頭申請,月尾先有錢
tansyneko
|
howmuch 發表於 18-9-27 13:36
2.5%

yuiyui82
|
bb1027 發表於 18-9-28 23:53

唔係,我用c6 note8登記都有都攞,就黎用到冇哂
星星小姐
|
phoebelamlam 發表於 18-9-29 18:31
有郵件,但仲要等,無咁快的,我月頭申請,月尾先有錢

即係500元遲啲就會入落我手機的八達通內?