美贊臣DHA有無方法買得平D

Jessie12300
|
去萬寧買好貴,各位媽媽有無方法可以買平D
菩提子
|
Jessie12300 發表於 18-9-27 11:16

藥房會平d 吧
JoCh315
|

去返美贊臣官網,揀美贊臣產品,再揀店舖資料,可以搵到你嗰區有賣你想要產品既相關藥房。
之前惠氏DHA,我都係經藥房買,HkD240, 平萬寧屈臣氏起碼幾十蚊。
小小B計劃
|
早前買左,依家唔需要住啦!可以平放,有興趣可以聯繫我
yimfion0126
|

有冇入美贊臣媽媽會? LOGIN佢地個網站可以有一次以$99買一SET DHA同VITAMIN D套裝。
Jessie12300
|
yimfion0126 發表於 18-9-27 12:44
有冇入美贊臣媽媽會? LOGIN佢地個網站可以有一次以$99買一SET DHA同VITAMIN D套裝。
...

無入
pycc8899
|
岩岩入左買左了, 謝謝~
我要做媽媽
|
咁你可以去藥房買既,你食開知道有冇區別
Dmmm
|
早前食咗一枝,仲剩一枝全新+3盒vitamin D,有興趣可聯繫,謝謝
luffymama
|
有時見萬零都有promo,
趁個時買多幾樽看門口
manleong22
|

做佢會員,參加佢啲講座,會有試用價,同買一送一的
s200102005
|

【美贊臣會相伴營新體驗】特選會員現可以港幣$99體驗價換購迎新體驗裝(Enfinitas媽媽藻油DHA 30粒裝及D-Vi-Sol維生素D補充劑50毫升)乙份(建議零售價:港幣$406)。每位會員限購一套 有無收過呢個msg
haha748494
|
我就鐘意去萬寧買,貴D系貴D,但安心。
mwsiipb2
|

有一個c字頭嘅二手買賣apps,你可以上去睇下,我之前都喺上面買過一張30粒嘅美贊臣DHA,面應該搵到你想要嘅嘢。
CONY
|
見有做promo wor~
|
岩岩行過西洋菜街間萬0,好似有優惠做緊
LC116
|
[email protected] 發表於 18-9-29 16:45

仲有邊間有優惠?
gobibi55
|
[email protected] 發表於 18-9-29 16:45

宜家仲有冇做?
nikkole
|
產檢診所買
Bbmkl
|
我有兩支 之前買多左 你要唔要?