自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

聞風喪膽

寶石宮

2023年兔年勳章

Pollyowen 發表於 18-9-27 12:04
有冇人窗膠紙仲未整走?

係街見到有

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-9-27 12:15

小心呀

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主:

呢排咁密嘅

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔好呀
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

asa2012 發表於 18-9-27 12:01
自從經歷過天鴿同山竹,我寧願不放假

俾個5

大宅

回覆樓主

穿過成個日本國

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

忌廉溝鮮奶 發表於 18-9-27 12:42
穿過成個日本國
其實登陸左係咪就會減弱左, 只要唔好沿海一直向上去

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-9-27 12:04
有冇人窗膠紙仲未整走?

我對面幢樓有幾個

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

前幾日林超英在tvb“講清講楚”有提過, 雖然超強颱風嘅出現會頻密左, 但好多時候會打上上面, 去日本和韓國多

男爵府

回覆樓主:

某程度上都係人類惹的禍,海水溫度越黎越高,自然要散熱同埋將多餘既能量轉移……咪轉返哂比我地囉。
睇怕以後都會係咁,如果我有能力搬我想搬返去低層,冇咁驚。

琥珀宮

回覆樓主:

瑪瑙宮

Vin仔媽 發表於 18-9-27 12:47
我對面幢樓有幾個
我都見有好多仲貼住

瑪瑙宮

cytjulia 發表於 18-9-27 12:49
某程度上都係人類惹的禍,海水溫度越黎越高,自然要散熱同埋將多餘既能量轉移……咪轉返哂比我地囉。
睇怕 ...
上次感到間屋搖, 都好驚, 好在屋企唔係大塊玻璃窗咋!

珍珠宮

leungszeon 發表於 18-9-27 11:59
唉...你講既人唔包括我個仔....

上次山竹打風,個仔一聽到唔駛返學,開心到成個人彈起...

小朋友咁諗好正常,我細過都會

子爵府

Ononluk 發表於 18-9-27 12:55
小朋友咁諗好正常,我細過都會

之後個仔見到條街D樹冧晒,仲覺得好過癮,好開心咁睇奇景

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

留意住...

男爵府

虎到金來勳章

唔好嚟香港,上次d善後工作仲未清理,怕怕

子爵府

Zoesk2 發表於 18-9-27 14:17
唔好嚟香港,上次d善後工作仲未清理,怕怕

好似人哋剛剛執好間屋都未掂,又有人再來搗亂

首頁

尾頁

跳至