如若巴黎不快樂

Lovely媽咪
|
終於等到開播,睇咗5集,都算好睇,但唔知點解感覺冇咩特別,可能張翰做既角色同之前個幾套都大同小異,有冇人都有睇
cathy-tse
|
Lovely媽咪 發表於 18-9-27 12:51
終於等到開播,睇咗5集,都算好睇,但唔知點解感覺冇咩特別,可能張翰做既角色同之前個幾套都大同小異,有冇人都 ...

你應該講得對
RubyYu07
|
呢個劇名,令我諗起一首歌
c.vieri
|
睇到第8集,真係覺得有d悶,來來去去都係類似角色

啊女主個Ex 咁樣衰,女主都可以鐘意佢真係好難明。

今次d男角認真麻麻,女角都幾靚女。

Lovely媽咪
|
c.vieri 發表於 18-9-27 18:21

啊女主個Ex 咁樣衰,女主都可以鐘意佢 ...

女角個樣真係幾靚,但頭幾集成日咸,有啲煩
c.vieri
|
Lovely媽咪 發表於 18-9-27 18:57
女角個樣真係幾靚,但頭幾集成日咸,有啲煩

但d男角除左張輸,真係無個得

果個同張翰爭女主果個男演員,成個李思捷咁
Lovely媽咪
|
c.vieri 發表於 18-9-27 19:01
但d男角除左張輸,真係無個得

果個同張翰爭女主果個男演員,成個李思捷咁

仲要懶有型
c.vieri
|
Lovely媽咪 發表於 18-9-27 19:02
仲要懶有型

頂唔順d男角樣貌同劇情無新意,翻煲香蜜睇鳯凰同小魚仙倌
我要做媽媽
|
張翰既角色真係睇到好沉悶,冇咩突破吖
folloni
|
c.vieri 發表於 18-9-27 18:21

啊女主個Ex 咁樣衰,女主都可以鐘意佢 ...

好認同無個男演員得
QY08040408
|
唉,個女主角真係唔靚,好想跳
Lovely媽咪
|
主要真係劇情好難頂,個女一勁煩,集集都咸,拖拖啦啦,個阿媽又癲既,以為自己大哂,男二就成日擺出一副“我好有型”既樣,越睇越冇心機睇,依家希望快啲上做船長個套,希望呢套會有啲唔同
BBJOJO
|
RubyYu07 發表於 18-9-27 16:36
呢個劇名,令我諗起一首歌

如果東京不快樂鐵塔 便無快樂……
RubyYu07
|
BBJOJO 發表於 18-10-22 22:15
如果東京不快樂鐵塔 便無快樂……

bingo,果然好捧場