有冇用VISONBUY代購?

happybbkitty
|
最近有冇用過VISONBUY代購?收左錢之後沒有通知買唔買到,WHATSAPP沒有回覆,打電話沒有登記......
88egg
|
回覆 happybbkitty 的帖子

我之前有用過, 但係最近whatsapp都冇回覆
Poyau
|
88egg 發表於 18-9-27 15:15

我之前有用過, 但係最近whatsapp都冇回覆

|
我諗我d野都係凍過水…………
88egg
|

唯唯有再找第2間
wcpcelia    發表於 18-9-29 16:54
vstitchk
|
我19號係迪士尼官網買左野,到依家都無消息whatsapp又唔覆

88egg
|
回覆 vstitchk 的帖子

應該凍過水
vstitchk
|
回覆 88egg 的帖子

我第一次係日本買野寄返黎就搞到咁
|
回覆 vstitchk 的帖子

我15號既訂單到17號都仲覆email話已經代購左,到21號再搵佢地代購已經乜都冇回覆…兩次訂單就咁消失左…
vstitchk
|

可能比山竹吹走左...連電話都吹到取消埋
88egg
|
真係慘,好用的代購就甘就消失咗。。。
derekluil
|
16/9訂單,到今日10/10 send 兩次email 唔覆,電話停埋,音訊全無,我想集合大家去報警
derekluil
|
佢哋同vison data 係咪同一公司?
88egg
|
到今天个Facebook 和網站仍然有開,先report facebook, 希望佢close咗先
ctin001
|
回覆 88egg 的帖子

我係2019年1月28曰比左$100運費,Visonbuy 通知可以去觀塘提貨,怎麼知道昨天上去的時候發現巳經搬走了,沒有留下新地址,請問有人都是遇到同樣情況嗎?我正在和Visondata聯絡,因為當時我信任Visonbuy是由於它是Visondata 的姊妹公司。
ctin001
|
happybbkitty 發表於 18-9-27 13:16
最近有冇用過VISONBUY代購?收左錢之後沒有通知買唔買到,WHATSAPP沒有回覆,打電話沒有登記...... ...

請問你,最後有沒有收返叫Visonbuy代購的貨?
ctin001
|
ctin001 發表於 19-2-27 07:04
請問你,最後有沒有收返叫Visonbuy代購的貨?

我昨天收到Visonbuy 寄給我的貨了,file closed!
skyver
|
回覆 ctin001 的帖子

想請問你最後如何聯絡visonbuy呀?唔該先
我三月三日下單代運,今日下午連網站都死埋,先揾到依張帖,先知佢地咁大鑊連地址都搬埋。
Kenchan0
|
ctin001 發表於 19-3-5 18:09
我昨天收到Visonbuy 寄給我的貨了,file closed!

我都想知聯絡方法.
skyver
|
回覆 Kenchan0 的帖子

依家打54953000仲通同留到言,禽日留左言到今日都未覆另外都可以係facebook發message,不過都冇覆,希望佢地仲會跟進未完成嘅單喇