影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 18-11-22 14:30
曹政奭饰演白以江,他是全罗道高部官衙恶名昭彰的富农“白家”的长子。有着能感受到本性的锐利眼神、邪恶且 ...
你有咩吾想睇

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

coo1068 發表於 18-11-22 14:41
你有咩吾想睇

有, 你個nara

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 18-11-22 14:42
有, 你個nara
你都開左啦

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

coo1068 發表於 18-11-22 14:43
你都開左啦

為左壞人乍

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-11-22 14:30
曹政奭饰演白以江,他是全罗道高部官衙恶名昭彰的富农“白家”的长子。有着能感受到本性的锐利眼神、邪恶且 ...
邊個係男主

珍珠宮

引用老夫子名句 "耐人尋味"

@鳳凰天使TSKS
電視劇《四子》片方今日稍早些時候發出通稿指出聯繫不上 樸海鎮 及其經紀公司,樸海鎮經紀公司隨後回應表示並不存在片方指出的聯繫不上的問題,反而是片方沒有履行此前片方和經紀公司法務法人一同簽訂的協議,樸海鎮方表示“其實合約早在三月份就到期了,即便是面臨之後合約延期,女主角 NANA林珍娜 下車等情況,樸海鎮也出於善意曾前往片場兩個月的時間。但現在已經出了八集的劇本,但拍攝進度卻連八集的一半都沒有,在這種情況下我們認為很難再繼續進行拍攝”,樸海鎮方同時表明了下車的立場,表示“已經按照合法的程序結束,日後將按照法律流程來解決後續問題”並解釋說“本是出於善意的出演,卻導致了這樣的結果,我們覺得很是惋惜”。

寶石宮

Heymanma 發表於 18-11-22 16:29
邊個係男主

我估chef 啦

寶石宮

Heymanma 發表於 18-11-22 16:35
引用老夫子名句 "耐人尋味"

@鳳凰天使TSKS

呢單野都唔知講咩好

寶石宮

Heymanma 發表於 18-11-22 12:34
韓劇TV有得睇啦

電影《猖獗》

其實train to busan 古裝版 我覺得協商好睇d

珍珠宮

htts 發表於 18-11-23 06:40
我呢排忙, 協商DL咗未睇, 韓劇只睇咗SOSO嗰套第一集

珍珠宮

htts 發表於 18-11-23 06:40

train to busan我怕怕無睇 呢套有無驚嚇鏡頭

寶石宮

Heymanma 發表於 18-11-23 12:16
我呢排忙, 協商DL咗未睇, 韓劇只睇咗SOSO嗰套第一集

soso 我無開

寶石宮

Heymanma 發表於 18-11-23 12:19
train to busan我怕怕無睇 呢套有無驚嚇鏡頭

可能我睇過時裝版, 老公版差d 瞓著

寶石宮

Congrats to jimin. Miss baek 係唔錯

寶石宮

昨晚青龍

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-11-24 07:52
昨晚青龍

金所弦瘦返啦!
[

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Heymanma 發表於 18-11-21 14:55
小池昨天參與獨立軍阿里郎音樂會

cr. logo

心心眼

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我上星期睇完"金秘書"跟住開左套港劇黎睇 跳躍生命線,

象牙宮

falalala 發表於 18-11-24 12:59
我上星期睇完"金秘書"跟住開左套港劇黎睇 跳躍生命線,

呢套好睇,睇得過

珍珠宮

htts 發表於 18-11-24 07:52
昨晚青龍
朱智勛因乜解究著到成隻傻豹咁

首頁

尾頁

跳至