影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

oiyau2005 發表於 18-12-9 11:08
嘩,好耐冇入嚟,沉到咁底。

我女買比我嘅Yes card

見到妳就想問妳上大陸係用自由鳥嗎?

朋友介紹我用club sim 15蚊一日, 每日500mb, 抵過自由鳥 20蚊日 得300mb.
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 18-12-9 12:09
個個都忙

係呀!忙左成朝執冬季衫同厚被出來。
[

公爵府

親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-12-9 13:30

朋友介紹我用club sim 15蚊一日, 每日500mb, 抵過自由鳥 20蚊日 ...

自己鳥依家做緊promotion, $15日但要過7日同得300mb. 咁club sim抵D

水晶宮

親子王國15週年勳章

oiyau2005 發表於 18-12-9 13:33
自己鳥依家做緊promotion, $15日但要過7日同得300mb. 咁club sim抵D

係呀!所以介紹妳用下, club sim而家都有使promotion, 買4日送多一日用, 但唯一唔好的就係買完要90日內用曬!

[

公爵府

親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-12-9 13:43
係呀!所以介紹妳用下, club sim而家都有使promotion, 買4日送多一日用, 但唯一唔好的就係買完要90日內 ...

我懶換咭,用自由鳥個台加購。
Club sim4日送1日,係$15再4日送1日?如果plan咗去幾日真係抵。

水晶宮

親子王國15週年勳章

oiyau2005 發表於 18-12-9 14:01
Club sim4日送1日,係$15再4日送1日?如果plan咗去幾日真係抵。
...

又係似自由鳥咁, 用一日扣一日, 就90日內要用曬5日
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

oiyau2005 發表於 18-12-9 14:01
...

咁妳方便好多, 唔使次次外出換卡
[

公爵府

親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-12-9 14:04
又係似自由鳥咁, 用一日扣一日, 就90日內要用曬5日

即係$12日,抵喎,亞太區即日韓台都得喎。

水晶宮

親子王國15週年勳章

oiyau2005 發表於 18-12-9 14:07
即係$12日,抵喎,亞太區即日韓台都得喎。

都好幾個國家的
[

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 18-12-7 21:47
啲廣告煩死人

好耐冇買六個彩,尋晚經過入左去買左一張電腦飛,今日對中左三個字呀:exc ...

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都好耐無留言不過我有時都會入下嚟八下,最近好多濕濕碎碎野做加埋就好似好忙但實際又唔係太忙唔知你地明唔明我講咩呢總之就係充塞晒我啲時間搞到我都冇心機煲劇!

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 18-12-9 13:30

朋友介紹我用club sim 15蚊一日, 每日500mb, 抵過自由鳥 20蚊日 ...
BOTH OK架

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

stella816 發表於 18-12-10 10:32
我都好耐無留言不過我有時都會入下嚟八下,最近好多濕濕碎碎野做加埋就好似好忙但實際又唔係太忙唔知你地明 ...
呢排D 劇好左DD, 但我又係無乜心機去睇

珍珠宮

htts 發表於 18-12-10 10:39
呢排D 劇好左DD, 但我又係無乜心機去睇

你心情好d未?

寶石宮

stella816 發表於 18-12-10 10:41
你心情好d未?
未呀, 仲多左煩野. 但叫自己盡量RELAX架乍

珍珠宮

htts 發表於 18-12-10 10:42
未呀, 仲多左煩野. 但叫自己盡量RELAX架乍

慢慢啦好彩你識叫自己放鬆,無野幫到你為你加油
你老公劇新兩集我都未有心機睇!

寶石宮

stella816 發表於 18-12-10 10:47
慢慢啦好彩你識叫自己放鬆,無野幫到你為你加油
你老公劇新兩集我都未有心機睇!
...
老公劇其實我真一般, 唔係老公做, 我跳左好耐。 劇情唔啱我呀

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

#晉久#、#徐恩秀#主演的日劇同名翻拍片《#勝者即是正義#(Legal high)》定檔於明年2月在JTBC金土檔期播出~
該劇翻拍自由 #堺雅人#、#新垣結衣#主演的同名人氣日劇,講述為了勝訴可以不惜使用任何手段的毒舌律師和正義感爆棚的熱血律師新人之間的搞笑律政故事。晉久將在劇中飾演傲慢十足且無時無刻不在毒舌的勝率100%怪咖律師高泰林,在他看來,無論是刑事案還是民事案,沒有打贏的官司都毫無意義可言,只要失敗了一次別說是律師了,連人都不要做算了,雖然其要求的律師費驚人,但卻總是能夠以驚人的實力帶來官司的勝利;徐恩秀則將飾演在司法研修院成績墊底的新人徐在仁,正義感十足的菜鳥律師,雖然一心想要當個為委屈的委託人辯護的正義律師,但卻屢屢在現實中碰壁,最終為了委託人以自己的律政人生為擔保,簽約一心只看錢和勝利的高泰林律所。

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

珍珠宮

coo1068 發表於 18-12-10 12:22

coo1068    發表於 18-12-10 12:30

首頁

尾頁

跳至