影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-1-16 20:22
我都like

但我苦瓜只like炒蛋食,除非白苦瓜啦

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 19-1-16 20:23
點會咁整架?

我喜歡淥菜食

你冇睇王祖藍咩

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

coo1068 發表於 19-1-16 21:12
你冇睇王祖藍咩

無呀

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mcyw888 發表於 19-1-16 21:04
但我苦瓜只like炒蛋食,除非白苦瓜啦

我喜歡最苦果d
其實all 苦瓜我都like 食

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-1-16 21:57
我喜歡最苦果d
其實all 苦瓜我都like 食

呢樣同你唔同了

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 19-1-16 21:57
無呀

王祖藍有套電視劇成日整,套劇佢叫菜心

象牙宮

演員 #張赫#有望接演JTBC動作古裝劇《#我的國家#》~

該劇為JTBC今年下半年即將推出的重磅劇作,早先便因確定了青年演員 #梁世宗#和 #禹棹奐#的主演班底而備受矚目,將以高麗晚期和朝鮮初期為背景,不同的勢力針對自己信念中的“我的國家”展開尖峰對決,展開一場權力與守護的廝殺。劇中梁世宗將飾演在朝鮮太祖李成桂麾下效力的將領徐劍之子武士徐輝,禹棹奐則將飾演為了拜託家族以及階層的羈絆而試圖成為武官的男人南善浩,張赫則有望出演朝鮮太宗李芳遠。
#金雪炫 女主出演討論中。

該劇有望在今年下半年金土劇檔期播出。

寶石宮

coo1068 發表於 19-1-17 10:07

該劇為JTBC今年下半年即將推出的重磅劇作,早先便 ...
作C, 我D EX 同現代老公仔, 情人同拍一劇

象牙宮

htts 發表於 19-1-17 10:14
作C, 我D EX 同現代老公仔, 情人同拍一劇

咁你撐邊個

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-1-16 15:29
唔係老公做, 我跳左好耐劇種唔啱我. 劇鋪我都咁講
評論好多都係話因為彬彬先繼續追劇咋

另外八掛問下, 彬彬同孫女神係咪真架

寶石宮

Heymanma 發表於 19-1-17 11:35
評論好多都係話因為彬彬先繼續追劇咋

另外八掛問下, 彬彬同孫女神係咪真架 :que ...

無認到。

如真, 我都係無奈接受

寶石宮

coo1068 發表於 19-1-17 11:16
咁你撐邊個

老公仔

象牙宮

htts 發表於 19-1-17 11:58
老公仔

依家係邊個

寶石宮

呢幾日好大CHANCE係HK見到白小姐, 佢啱飛來HK拍寫真

寶石宮

新浪娱乐讯 韩国SBS周三周四剧《皇后的品格》有望从原定的48集延长至52集。

今天有媒体爆料,《皇后的品格》将延长至52集,随后SBS电视台做出回应,表示《皇后的品格》延长播出事宜的确是在讨论当中,但目前还没有最终定论是否延长播出。

《皇后的品格》原定播出48集,如果延长到52集,该剧将于2月下旬迎来大结局

寶石宮

coo1068 發表於 19-1-17 12:04
依家係邊個
PAUL PAUL未得, 暫仲係宗宗

翡翠宮

coo1068 發表於 19-1-17 10:07

該劇為JTBC今年下半年即將推出的重磅劇作,早先便 ...

d人我鍾意wor

象牙宮

htts 發表於 19-1-17 12:37
PAUL PAUL未得, 暫仲係宗宗
算叫長情(對你來講)

象牙宮

mcyw888 發表於 19-1-17 12:40
d人我鍾意wor
呢排陸劇吸引啲

翡翠宮

coo1068 發表於 19-1-17 12:42
呢排陸劇吸引啲

我又冇心機追咁多集

首頁

尾頁

跳至