影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 19-3-18 11:14
會唔會覺得自己入錯科?

你咁叻嘅可能佢自己都心多

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 19-3-18 09:46
無睇呀。呢排我好累 又忙又煩, 又掛住老公hk fm 嘅野(無update)

佢look 點?

我開左附身

水晶宮

親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 19-3-18 13:33
你咁叻嘅可能佢自己都心多

有時真係入左去讀覺先會知的。
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

新浪娱乐讯 韩国艺人李政宰,申敏儿将携手出演JTBC电视台新周五周六剧《辅佐官》。

《辅佐官》是一部以韩国政坛为题材的电视剧,该剧作为李政宰十年来第一次出演的电视剧备受关注,今天申敏儿也加盟该剧的消息让这部作品受到了更多的关注。

李政宰在这部《辅佐官》中将饰演为了追求更大的权力而进入国会成为议员辅佐官的男主人公,而申敏儿则将饰演第一次当选国会议员就成为所属党派发言人的女主人公。

这部《辅佐官》由《推奴》,《THE K2》等剧的郭正焕导演与《火星生活》等剧的编剧李大日携手打造,将于5月末接档《美丽世界》开播

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 19-3-19 11:14
  新浪娱乐讯 韩国艺人李政宰,申敏儿将携手出演JTBC电视台新周五周六剧《辅佐官》。

《辅佐官》是 ...

套附身都幾恐怖

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

coo1068 發表於 19-3-19 14:39
套附身都幾恐怖

我都未睇返

象牙宮

htts 發表於 19-3-19 20:40
我都未睇返

我三集真係幾恐怖

水晶宮

親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 19-3-19 21:16
我三集真係幾恐怖

剛睇完讀心術, 好過第一二集好多。

我好想知男主哥哥有咩超能力? 同佢有段時間去左邊呢?佢除左救左男主, 其實佢係咩人來的?
[

象牙宮

amychoi 發表於 19-3-19 22:10

我好想知男主哥哥有咩超能力? 同佢有段時間去左邊呢?佢除左救左男 ...

未講到卦

珍珠宮

coo1068 發表於 19-3-19 14:39
套附身都幾恐怖

我未開呀!好驚既話又未必會開
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

象牙宮

bigbighei 發表於 19-3-20 12:31
我未開呀!好驚既話又未必會開
可以睇, 第三集係講附上人身過程有啲恐怖, 都有啲笑料

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 19-3-19 22:10

我好想知男主哥哥有咩超能力? 同佢有段時間去左邊呢?佢除左救左男 ...

佢哥哥有超能力咩 今集未睇

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-3-20 16:01
佢哥哥有超能力咩 今集未睇

佢地話哥哥超能力比左些男一

E4我都未睇, 但我反而對哥哥有興趣, 想知佢係咩人? 失蹤左去邊, 又點解知男女一會相見之類的事。
[

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 19-3-20 16:10

E4我都未睇, 但我反而對哥哥有興趣, 想知佢係咩人? 失蹤左去邊, 又點解 ...

呢d我都想知

翡翠宮

amychoi 發表於 19-3-20 16:10

E4我都未睇, 但我反而對哥哥有興趣, 想知佢係咩人? 失蹤左去邊, 又點解 ...

我啱啱想問你地睇得咁快既

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-3-20 16:12
呢d我都想知

佢比的感覺係好奇怪兼好多秘密的人。
仲有個女二笑死我, 話自己相睇果幕瘀到爆
[

翡翠宮

amychoi 發表於 19-3-20 16:14
仲有個女二笑死我, 話自己相睇果幕瘀到爆:hap ...

係,問男主哥哥去唔去好,好淤

珍珠宮

amychoi 發表於 19-3-20 16:14
仲有個女二笑死我, 話自己相睇果幕瘀到爆:hap ...

我好有興趣開,但都有好多都排緊睇. 未排到哩套
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 19-3-20 16:15
係,問男主哥哥去唔去好,好淤

話曬人地幾日打扮過, 眼尾都唔望下人又幾衰下。
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 19-3-20 16:16
我好有興趣開,但都有好多都排緊睇. 未排到哩套

妳睇梗咩劇? 我手上得好少劇

只有觸及真心, item, 讀心術 同情人套劇。
[

首頁

尾頁

跳至