會唔會又係騙案呢

sharon_pig
|
好勁咁

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
MM2H
|
一買一賣,願者比錢,點解係咋騙? 佢賣天價?
EvaHui520
|
MM2H 發表於 18-9-27 18:18

如果佢話不痴底,實物係痴到無倫,咁都唔叫騙?
emt1314
|
FB賣廣告的, 多大數都係"伏"!
wcpcelia    發表於 18-9-28 11:52
tsung
|
emt1314 發表於 18-9-27 19:19

雞煲煮家明
|
我今日都見到,不過我諗佢賣俾你嗰隻唔會係片嗰種囉,是關fb太多伏了
MM2H
|
EvaHui520 發表於 18-9-27 19:09
如果佢話不痴底,實物係痴到無倫,咁都唔叫騙?

樓主冇提喎,你買左?
EvaHui520
|
MM2H 發表於 18-9-27 19:33
樓主冇提喎,你買左?

佢問「會唔會」啊嘛,我咪解答番何為騙
JD930
|

sharon_pig
|
雞煲煮家明 發表於 18-9-27 19:31
我今日都見到,不過我諗佢賣俾你嗰隻唔會係片嗰種囉,是關fb太多伏了
...

因為我覺得佢賣百幾蚊年淨銅價都唔得唔好計人工同運費啦
美國運返香港百鬆啲應該都未必寄到啦
所以我覺得佢九成九寄來都唔方係條片嗰隻
反而我想知點樣可以正途買到這隻pan
good_pig
|
sharon_pig 發表於 18-9-27 15:41
好勁咁

10成收到CHEAP CHEAP什牌貨
Poyau
|

伏味
至愛朱古力
|
MM2H 發表於 18-9-27 18:18

你一定新黎,FB呢啲專頁廣告,全部都係淘寶貨,你唔係唔知呀!
jasmine0527
|
銅感覺係會痴鑊
MM2H
|
sharon_pig 發表於 18-9-27 22:34
因為我覺得佢賣百幾蚊年淨銅價都唔得唔好計人工同運費啦
美國運返香港百鬆啲應該都未必寄到啦
所以我覺得 ...

去上環Pantry Magic睇睇,就算你係美國直接透過片中sales commercial 買,貨色都唔會靚得去邊
MM2H
|
至愛朱古力 發表於 18-9-28 01:41
你一定新黎,FB呢啲專頁廣告,全部都係淘寶貨,你唔係唔知呀!

唔洗咁激動,唔通你買左?
就係願者比錢問題,正如$499買卡鑽,事主真係唔知係誇大? 賣廣告又唔係用迷煙夾人碌咭比錢買,你情我願,只可話佢誇大事實,信不信由你
堅媽
|
千萬不要信fb賣廣告的商品,幾個朋友買不同產品都中伏
sharon_pig
|
MM2H 發表於 18-9-28 07:30
去上環Pantry Magic睇睇,就算你係美國直接透過片中sales commercial 買,貨色都唔會靚得去邊
...

原來美國片都會假 咁都係死左條心算