樹大招風有無人睇過?

honeybibibibi
|
早兩日睇返,唔明林家棟點解憑樹拎男主,反而覺得其餘兩個男角演得更好。
郭富城套踏血又係,佢做偵探糸列好似更出色!
難道攞獎真係排櫈仔?
tansyneko
|
我覺係,同埋小圈子咁,評審like嘜都得
Poyau
|
無睇過
Momoko303
|
Agree
yurijm
|
輪資排輩
公開的秘密啦

baby_chu
|
yurijm 發表於 18-9-28 23:26
輪資排輩
公開的秘密啦

其實都係架!
即如今年,我自己雖然超級勁鐘意古天樂,但我唔覺得貪狼可以令佢得到影帝!
反而好耐以前嘅「生日快樂」,或者「掃毒」、「竊聽3」,比貪狼演得更好!
baby_yee
|
honeybibibibi 發表於 18-9-28 01:10
早兩日睇返,唔明林家棟點解憑樹拎男主,反而覺得其餘兩個男角演得更好。
郭富城套踏血又係,佢做偵探糸列 ...

認同架, 呢套睇完真係覺得林家棟冇咩發揮
cestlav
|
完全贊成
kcpak
|
你講呢兩套,我都係因為見佢攞獎先去睇返.....點知睇極都唔明點解攞,,算啦~睇黎我都係識條鐵架啦~
joanne1206
|
honeybibibibi 發表於 18-9-28 01:10

樹大睇過。 我都唔覺得值得拎影帝。
wuwucancan
|
有睇,成套野5知up乜
umama
|
阿仔好想睇(葉×歡)買左 vcd返屋企。睇完都唔知講咩,無情節無咩主線!
kkvicky
|

樹大招風睇過,唔好睇,浪費一班好演員,完全唔明呢套戲點解會有咁多奬
honeybibibibi
|
kkvicky 發表於 18-9-29 01:01
樹大招風睇過,唔好睇,浪費一班好演員,完全唔明呢套戲點解會有咁多奬
...

係囉!大部分獎都差唔多俾樹拎曬,以為套戲會有幾震撼。
lvy0208
|
睇過
無聊到爆套戲
完全唔知為咩攞獎
貧窮媽媽
|
baby_chu 發表於 18-9-28 23:29
其實都係架!
即如今年,我自己雖然超級勁鐘意古天樂,但我唔覺得貪狼可以令佢得到影帝!
反而好耐以前嘅 ...

貪狼都攞到我真係o 晒咀,唔係話佢唔好戲,但呢套戲唔應該攞
貧窮媽媽
|
其實我覺得呢套野有得入圍都有d 出奇
popocat
|
可能嗰年冇乜對手?
woodpecker
|
tansyneko 發表於 18-9-28 01:15
我覺係,同埋小圈子咁,評審like嘜都得

謝檸檬得獎又係,我覺得佢得獎演出好麻麻,非常流於表面。
Conybrownbb
|
以為你講緊某套舊韓劇,個名都叫"樹大招風"