請介紹元朗天水圍足球班

sandy012
|
小朋友很喜歡踢足球,想請問各位媽媽知唔知元朗天水圍邊度有得報名星期六或者星期日的足球班,感謝各位提供資料!
sandy012
|
sandy012 發表於 18-9-28 08:04
小朋友很喜歡踢足球,想請問各位媽媽知唔知元朗天水圍邊度有得報名星期六或者星期日的足球班,感謝各位提供 ...

sandy012
|
sandy012 發表於 18-9-28 18:50

沒有人知道?
ming1020
|
小朋友很喜歡踢足球,想請問各位媽媽知唔知元朗天水圍邊度有得報名星期六或者星期日的足球班,感謝各位提供 ...

元朗大會堂有,另外搵下飛馬d訓練班
Melonbbb
|

有呀,我仔仔係Sphere Soccer Academy 學緊, 係天水圍足球會,教練好有耐性,又成日有活動,可以去佢地Facebook 望望(emoji)
sandy012
|
Melonbbb 發表於 18-10-5 22:48
有呀,我仔仔係Sphere Soccer Academy 學緊, 係天水圍足球會,教練好有耐性,又成日有活動,可以去佢地Faceboo ...

Thank you (emoji)
sandy012
|
ming1020 發表於 18-10-4 23:19
元朗大會堂有,另外搵下飛馬d訓練班

Thank you (emoji)
hoho1119
|
你小朋友幾大?
sandy012
|
hoho1119 發表於 18-10-8 15:50
你小朋友幾大?

10歲
sandy012
|
hoho1119 發表於 18-10-8 15:50
你小朋友幾大?

請問是否有介紹
hoho1119
|
我踢個好細個3歳都有。
chyee1229
|
元朗新x幾好!教練教開小朋友,有愛心!
有興趣可以pm你多d資料
sandy012
|
chyee1229 發表於 18-10-9 21:46

要資料thx
Ltracy
|
回覆 hoho1119 的帖子

可PM資料嗎?
kaiyee
|
chyee1229 發表於 18-10-9 21:46
想要資料
Sarah_BTRC
|
回覆 sandy012 的帖子

元朗區體育會Yuen Long Sports Association 也可以的, 雖然應該沒有飛馬咁專業,但作為嗜好都可以去玩下的