可唔可以封鎖WhatsApp group?

CSS701
|
去旅行唔想收公司WhatsApp group message, 睇到都眼冤!之前試過封鎖晒group入面的人,但group message都照彈出嚟!

係咪封鎖唔到架?
siumak
|
CSS701 發表於 18-9-28 08:35
去旅行唔想收公司WhatsApp group message, 睇到都眼冤!之前試過封鎖晒group入面的人,但group message都照 ...

想收唔到、定唔彈出來已 ok?
Angelice-BeBe
|
較無聲,唔彈msg出嚟咪ok
good_pig
|
去旅行唔想收公司WhatsApp group message, 睇到都眼冤!之前試過封鎖晒group入面的人,但group message都照 ...

只可以靜音
kenshiro18
|
所以現代係真係需要兩個電話號碼
333s
|

你是主角, 可以不看的。別被此無聊影響到自己情緒!

退出也是方法。

Poyau
|
無得封 只有退谷先可以
cindy618
|
靜音,兼唔睇咋
ejb-2007
|
如果可以set到D谷跌到最低,永不浮面就好喇
famhappy    發表於 18-9-29 09:20
wcpcelia    發表於 18-9-28 14:32
youhello507
|
唔睇咪得囉,控制唔到自己
tsung
|
cindy618 發表於 18-9-28 10:22
靜音,兼唔睇咋

X2
Astra00
|
333s 發表於 18-9-28 09:28
莫說公事啦,私人生活,配偶親友群組(我都退出了)有些人不合咀型,撩交吵,自己退組算。有咩就聯絡有關的人。
Astra00
|
333s 發表於 18-9-28 09:28
莫說公事啦,私人生活,配偶親友群組(我都退出了)有些人不合咀型,撩交吵,自己退組算。有咩就聯絡有關的人。
anyuser18
|
靜音,唔睇
block whatsapp, 朋友就用其他apps聯絡
ChloeMa
|
借位一問: 係咪單對單的whatsapp, 不能整個 dialogue清除? 即係不單只裡面内容,連個contact 都唔係whatsapp 出現?
CSS701
|
Angelice-BeBe 發表於 18-9-28 08:39
較無聲,唔彈msg出嚟咪ok

較晒架喇
CSS701
|
siumak 發表於 18-9-28 08:37
想收唔到、定唔彈出來已 ok?

直頭想收唔到
twotigers
|
Poyau 發表於 18-9-28 10:17
無得封 只有退谷先可以

公司谷想退都退唔到,果次我等last day以0.0001秒退公司谷
twotigers
|
CSS701 發表於 18-9-28 17:31
直頭想收唔到

你都係買多部手機私人時間用
TinyTomato
|
直接刪除WhatsApp, 返香港先重新安装。