佢係咪紅得好緊要?

syne403
|
點解我會覺得胡定欣deserves to meet better man

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
hellohelloruby
|
回覆 syne403 的帖子

祝福Nancy
wlhbee
|
想講。。。頂
despingu
|
見到佢只會聯想到租霸
小肥楊    發表於 18-9-28 14:50
KK20010609    發表於 18-9-28 11:33
esmehouse    發表於 18-9-28 11:22
bbshop_bb
|
佢諗多左
wcpcelia
|
gobaa49
|
記得facebook有個網友留言 :佢以為佢係碧咸
Angelice-BeBe
|
佢(pan)是否有點自視過高
sakura888    發表於 18-9-28 14:52
cestlav
|
笑死人
Kiko仔
|
syne403 發表於 18-9-28 10:52
點解我會覺得胡定欣deserves to meet better man

我唔LIKE 陳生,我甚至 DISLIKE 佢
不過我睇晒編報導我覺得又係記者捉住一句,作一篇文出黎多D 囉。

我睇過另一編報導佢成句係:

娛樂圈五光十色,我會懷疑想同我一齊嘅人係咪想借我上位,但Phoebe畀到我簡單、自然感覺,佢喺我媽咪唔舒服,我最徬徨無助,情緒最低潮時徹夜陪伴及開解我,見我失眠就同我準備熱敷眼罩等我可以安睡,雖然我唔係一個熱情及擅於表達嘅人,但嗰刻好感動,好記得當晚我瞓得好冧,個人突然舒服咗好多,嗰刻心中道門就畀佢鑽穿咗。

胡小姐都無再提佢啦,何必成日將佢兩個拉埋一齊講。
如果覺得胡小姐 DESERVES BETTER,就唔好拉埋陳生講啦,拉埋佢兩個一齊講,另人覺得胡小姐好希罕陳生咁。
ic34    發表於 18-9-29 10:46
Kanny_yan
|
對煎pan無好感
Nancy20090615
|

佢開始沉緊, 自製 d 新聞見報吧. 好似十A咁囉, 成日口up up 搏見報.
manman豬
|
正,笑出黎,當自己係大明星
selinako^^
|
despingu 發表於 18-9-28 11:03
見到佢只會聯想到租霸

佢以為自己係邊個? 好紅...? 好多 FANS? 好多女中意? 阿媽年代既秋官? ALAN ? LESILE? ANDY LAU? 定 LEON?
Msolivialeung
|
不嬲唔多鍾意佢,依家講埋呢啲野,你邊位
勿忘初衷啊!想當年ATV幾紅啊真係!
一朝得智,語無倫次!
終極熊貓
|
Kiko仔 發表於 18-9-28 11:07
不過我睇晒編報導我覺得又係記者捉住一句,作一篇文出黎多D 囉。

其實我都想問前文後理
但你睇下你樓上樓下
根本無理解過就插插插
當唔喜歡一個人,真係呼吸都有罪~
ic34    發表於 18-9-29 10:47
sg51244
|
Kiko仔 發表於 18-9-28 11:07

我睇哂成段,都覺得呢句
“我會懷疑想同我一齊嘅人係咪想借我上位”
好自視過高,即係佢一直都覺得所有想同佢一齊嘅人係借佢上位? 真係自大左啲
Kiko仔    發表於 18-9-28 11:40
DebuPegg
|
佢以為自己係邊位
都未去到一線小生,俾盡,胡定欣都係同佢咁高咁大

講得唔好聽,佢個style仲未去到一線。
超級特務
|
發哥都冇咁講
一係自視過高
一係自卑心作怪
一係思覺濕條
greenpea    發表於 18-9-29 11:18
Poyau
|
靠佢上位?