依家8W。係公院生,想請問有冇荃葵青區產檢醫生介紹

ausbo
|
依家8w。。。應該會係公院生。。。但係公院始終產檢期少,又冇咁全面。。
想請問有冇荃葵青區好心機既產檢醫生推介?
happychubchu
|
ausbo 發表於 18-9-29 05:21
依家8w。。。應該會係公院生。。。但係公院始終產檢期少,又冇咁全面。。
想請問有冇荃葵青區好心機既產檢 ...

荃灣綠楊有個施璁伯醫生,我覺得佢幾有心機又詳細,一次產檢700至800左右
katiejim
|
我都係睇施璁伯。
之前仲睇過另一個。
相比之下,施比較詳細,很細心,而且平少少
ausbo
|
happychubchu 發表於 18-9-29 05:40
荃灣綠楊有個施璁伯醫生,我覺得佢幾有心機又詳細,一次產檢700至800左右
...
難唔難book嫁?
ausbo
|
katiejim 發表於 18-9-29 21:06
我都係睇施璁伯。
之前仲睇過另一個。
相比之下,施比較詳細,很細心,而且平少少
好多人推介張智。。。但好似話好難book。。。有排等。。。
happychubchu
|
ausbo 發表於 18-10-1 18:54
難唔難book嫁?

應該唔太難
早兩星期應該ok掛
katiejim
|
ausbo 發表於 18-10-1 18:57
好多人推介張智。。。但好似話好難book。。。有排等。。。

我未bk過佢,但聽聞佢都好好的。
ausbo
|
岩岩打去book左。。。。排到去25/10
katiejim
|
回覆 ausbo 的帖子

8週之前有冇睇過其他私家???
如果有, 我覺得等到25/10都OK,,
因為我而家都係一個月睇一次....
hamuqq
|
我都係睇綠楊施璁伯, 幾細心呀
ausbo
|
回覆 katiejim 的帖子

未睇過啊。。。依家係book第一次產檢咋。。。。。
勞氣小妹
|
葵芳推介搵張智, 佢會可以幫你照結構
荃灣我就睇仁安張耀昌, 比較細心
同埋佢如果有問題會畀好多建議您