外陰生瘡

Sweetbabymom
|
有冇媽媽試過外陰生瘡?由佢自然痊癒,定睇醫生?
ipcs
|
Sweetbabymom 發表於 18-9-29 11:25

我試過,之後自然好,但過左好耐。
Mingbxchu
|
Sweetbabymom 發表於 18-9-29 11:25

試過 最後痛到行唔到 要入醫院放膿
lovelypowerpuff
|

我試過 不過之前無BB 我揸左幾日茶樹油到有白頭自己濟清左就好返
不過腫嗰幾日好痛坐都痛
|
我果位都好大粒,諗住過2 日睇醫生。係咪普通科得咖啦?
cpycpyhelen
|

我試過,不過我擠完濃岀黎,痛左幾日
|
cpycpyhelen 發表於 18-9-29 16:24
我試過,不過我擠完濃岀黎,痛左幾日

懷孕中擠濃,會吾會唔係幾好咖?有冇搽藥膏?
freshrose
|
Sweetbabymom 發表於 18-9-29 18:03

我去睇婦科幫我,擠果下好痛,不過擠完就唔痛,唔駛搽藥膏
|
freshrose 發表於 18-9-29 20:14
我去睇婦科幫我,擠果下好痛,不過擠完就唔痛,唔駛搽藥膏

可否介紹比我?
cpycpyhelen
|
Sweetbabymom 發表於 18-9-29 18:03

其實我都知唔好,但係唔擠佢個度就好痕,之前係醫院有驗過小便,但報告正常冇菌
我要做媽媽
|
我個粒好彩唔痛既,所以我都冇咩理佢
freshrose
|
Sweetbabymom 發表於 18-9-29 20:15
可否介紹比我?

我睇仁安婦科,果時好急,邊個醫生即日有得睇就睇邊個
hamsterma
|

我試過,一直都無痛,直到生醫生講先知
haha748494
|
如果嚴重最好睇醫生喇。