婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

公爵府

Jati 發表於 18-9-29 16:07
如題。平時我忍得就忍,唔忍得就笑笑口窒佢。但一旦佢好過份的話我都唔知會唔會爆佢...爆完同老公點交代? ...

所以咪要三思而後行囉,有事不如叫c6同佢講,費事自己去嘈

複式洋房

如題。平時我忍得就忍,唔忍得就笑笑口窒佢。但一旦佢好過份的話我都唔知會唔會爆佢...爆完同老公點交代? ...

唉,我都係,已經唔係成日見,都要打電話泥串下我,窒下我,見到面又係要窒,忍左好耐,都唔知到時一爆,會係有咩後果。重點係99做埋d嘢係令到個老公好就佢,覺得佢好好。

男爵府

有我爆過佢之後佢以後收斂咗。人善被人欺。

民房

就黎架啦,對佢真係算係咁啦,我估佢本性唔壞既,衰把口囉,表達能力有問題,多d出去搵下d朋友,多d同人溝通下練習下點樣同人溝通啦,唔好哩係屋企扮野啦

侯爵府

爆過,個陣我老公滾,要6299接佢走,我幫住我老公,我話你都係女人,你個女都係女人,你老公你女婿有無去滾,你咩心態,點解要俾機會佢?之後當住99面前X左老公飛左去。

之後我一段好長時間無搵99,有一次99打俾我,話知我嬲佢,希望我唔好嬲,佢唔係偏幫佢個仔,只係唔想我地離婚,我個陣就爆佢,離婚係因為你個仔滾,我唔係因為想離婚而結婚,之後佢喊得好勁,之後無再嘈過。
8-)

複式洋房

未呀。因為比面我老公,其實好想爆佢。因為d唔知咩道理,又咩都覺得老鳳。

別墅

見我餵人奶,bb一扭計就話佢食唔飽
我地話佢扭訓覺又話我地抱慣哂bb
我生完咁耐佢地都冇幫過手,冇買補品都唔係問題,但次次嚟親都搵野批評我地照顧bb方法.
有次佢地嚟,bb訓緊覺佢地都要整醒bb,話難得佢地嚟探bb,叫bb唔好訓覺
我睇幾時忍唔到咋

複式洋房

popofat 發表於 19-1-21 18:54
有我爆過佢之後佢以後收斂咗。人善被人欺。

有時d人,老馮就哂佢對佢好,唔會記住既,我而家都唔忍佢啦,佢辣興我就爆佢,有時我覺得,爆下佢等佢知你唔係好蝦,或者少點見面其實係件好事,好過大家咁虛偽

複式洋房

Tungpigmom 發表於 19-1-30 17:09
未呀。因為比面我老公,其實好想爆佢。因為d唔知咩道理,又咩都覺得老鳳。
...

我都係。我好愛我老公唔想佢難做!但d人就係咁老馮,我而家就俾佢知道幸福唔係必然既,個仔俾你蝦我唔會俾你蝦,我都唔會俾佢蝦我老公

複式洋房

hoganbaby 發表於 19-1-18 14:45

我老公好好人又孝順,但佢唔係豬隊友,佢會撐我的,但奶奶係個老馮要人就既人,一話佢就大聲過你果種,會蝦我老公,所以我而家好憎佢

複式洋房

hoganbaby 發表於 19-1-18 14:45

我老公好好人又孝順,但佢唔係豬隊友,佢會撐我的,但奶奶係個老馮要人就既人,一話佢就大聲過你果種,會蝦我老公,所以我而家好憎佢

複式洋房

Jati 發表於 19-2-4 00:24
我都係。我好愛我老公唔想佢難做!但d人就係咁老馮,我而家就俾佢知道幸福唔係必然既,個仔俾你蝦我唔會俾 ...

咁你老公都要肯企係你果邊,肯聽你講野至得。我果個比較愚孝。。。

男爵府

Hoining 發表於 19-1-14 15:27
我從無爆過佢,但決定割(emoji)已1x年無見,亦打生死永不往來,但我唔會阻止C6返去,因為嗰個唔係我個仔
...

因為乜事

男爵府

回覆樓主:

大宅

同99嘈過一次,屈屈埋埋d委屈一次爆出黎,自此之後睇佢唔順眼,當佢死就得。家下只會男家大時大節我先會出現,平時唔會去佢屋企。電話都唔會打一個俾佢

翡翠宮

回覆樓主:

成家唔避忌好似d細菌識認主人咁
上年新年明知個女流感病到9彩講極都要見,我帶住個2歲幾既仔返外家住左半個月,佢出院打黎問我做乜唔返屋企問係咪老公比我激親,比我媽叉左半個鐘

今年到我仔開學學校爆緊手足口人地個女又係咁反左面,睇下幾時會即場爆埋佢
入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

複式洋房

有,成日開口埋口叫我喂奶粉,爆完我會立即send whatapp同我老公備案

複式洋房

我老公係孝順仔
最多嬲到黑面即刻返入房

首頁

尾頁

跳至