”丙“翰人參粉

allenho3
|

有無人食緊?
千幾蚊一樽,一個月幾千蚊
我怕我親戚畀人呃
lee1398
|
allenho3 發表於 18-9-29 17:18
有無人食緊?
我怕我親戚畀人呃

厄人的,之前東張西望有報導過,
我媽聽佢所謂的朋友氹,買咗几萬蚊貨,佢朋友仲叫媽一起去台灣基地,好彩電視報咗出來媽先醒,咪時有排掉錢落海,真不明白政府冇管制呢d
good_pig
|
lee1398 發表於 18-9-29 17:37
我媽聽佢所謂的朋友氹,買咗几萬蚊貨,佢朋友仲叫媽一起去台灣基地,好彩 ...

健康食品呢d, 成日吹到天花龍鳳
allenho3
|
我媽聽佢所謂的朋友氹,買咗几萬蚊貨,佢朋友仲叫媽一起去台灣基地,好彩 ...

請問幾時?
我只搵到上網得好耐以前衞生署新聞
農藥超哂標
allenho3
|

東張西望 主頁 每集內容 影片 報料站 ... 傳銷公司涉嫌以不良手法向長者推售人參粉,有受害人損
sushiroll
|
我鐘意食蜜參片,我當零食食
battle86
|
騙人的
winner128
|
有無人食緊?
我怕我親戚畀人呃

呃人架,我阿媽跟左另一個friend 去聽講座,話見佢個friend 有長期痛症,食完呢隻粉就唔痛,行路見步如飛,其實裡面成份係咩都唔知。 佢地聽完好似上晒腦咁。
tsung
|
未聽過
battle86
|
https://youtu.be/fHlpvq5dz8Y
musiccisum
|
有無人食緊?
我怕我親戚畀人呃

朋友喺呢間野度唔知駛左幾錢。。
allenho3
|
musiccisum 發表於 18-9-29 21:58
朋友喺呢間野度唔知駛左幾錢。。

原來已買左3盒
但老人家竟然話覺得有效,當仙藥
係心理作用?
musiccisum
|
allenho3 發表於 18-9-29 22:01
原來已買左3盒
但老人家竟然話覺得有效,當仙藥
係心理作用?

唉,錢事少,都唔知成份唔好亂食
Poyau
|
allenho3 發表於 18-9-29 18:41
東張西望 主頁 每集內容 影片 報料站 ... 傳銷公司涉嫌以不良手法向長者推售人參粉,有受害人損
...

shareholder
|
傳銷騙局
小貓1124
|
呃人㗎
allenho3
|
musiccisum 發表於 18-9-29 22:02
唉,錢事少,都唔知成份唔好亂食

影響神經,肝,真係好令人擔心
allenho3
|
我唔知呢間人參粉可唔可以直接講真名,所以我改返主題

依家老人家被發現食用,佢好唔開心
覺得人地唔信佢,佢話好多朋友都食緊
6000蚊一個月保健
佢仲有畀d孫仔食
333s
|
有無人食緊?
我怕我親戚畀人呃

好多人,中左毒呀, 什么都靠它。
功效, 被誇大大大了。 超大。

我老媽食過, 我食過少少。 
趙元嵩
|
絕對中伏、唔熟唔食⋯⋯
多年前已有農藥問題,自己上網search 番