暗瘡醫生介紹

mo.mchen201001
|
我個仔塊面越來越多暗瘡,之前睇個皮膚科E生都唔得,有冇人可介紹睇暗瘡E生
eehhmm
|
mo.mchen201001 發表於 18-9-29 18:10
我個仔塊面越來越多暗瘡,之前睇個皮膚科E生都唔得,有冇人可介紹睇暗瘡E生
...

pm u
sunny.moon
|
eehhmm 發表於 18-9-29 18:11
pm u

pls pm e 生 contact ? thx
moerror404
|
佢係敏感定? 有無check清楚先?
sushiroll
|
樓主,我之前係bk有分享過自己個醫生,jm 之後都有pm我話仔仔女女暗瘡有所改變,你想要多啲info我可以pm你,我唔想post左係度又比人話乜唔好睇西醫,去做facial, 做醫美 blah blah blah
annischow
|
回覆 sushiroll 的帖子

可唔可以pm比埋我!tks!
mo.mchen201001
|
sushiroll 發表於 18-9-30 06:30
樓主,我之前係bk有分享過自己個醫生,jm 之後都有pm我話仔仔女女暗瘡有所改變,你想要多啲info我可以pm你 ...

pls pm me
connie0329
|
回覆 sushiroll 的帖子

可以pm俾我嗎?thx~
sushiroll
|
回覆 annischow 的帖子

please check pm
sushiroll
|
回覆 mo.mchen201001 的帖子

Messaged you doctor info
sushiroll
|
回覆 connie0329 的帖子

已Pm
fiann
|
樓主,我之前係bk有分享過自己個醫生,jm 之後都有pm我話仔仔女女暗瘡有所改變,你想要多啲info我可以pm你 ...

可以pm我,thx
sushiroll
|
回覆 fiann 的帖子

pm左比你啦
joyhk
|

pls pm doctor
ting2004
|

Pls pm me
mandychan1611
|
please pm me.....thanks
Jessica.Ceci
|

Pm me pls
AAAABABY
|

請pm
cecilababy
|
eehhmm 發表於 18-9-29 18:11
pm u

請pm 我,謝謝分享
CandyJN
|
mo.mchen201001 發表於 18-9-29 18:10
...

你不如試吓白藜蘆醇!佢本係天然成份無副作用,有皮膚科醫生都証明白藜蘆醇有治療暗瘡功效,我有朋友玫瑰痤瘡都係食白藜蘆醇治癒!是藥三分毒小孩除必要外都唔好食咁多西藥!

http://www.3weekly.com/common_emag/view_content.php?issue_no=784&pub_id=7&top_id=18&art_id=197750