發覺多左人無理取鬧。。。

tabotabo
|
今日下午有個女人一家人探訪,管理員要佢做登記,佢潑婦上身話:「我成日都黎架啦,你地咁都吾認得。麻L煩」管理員解釋住客出入拍咭不是住客便要登記。吾知最後佢點啦,我凈係知佢係咁個管理員我覺得個女人蠻不講理。。。
athruzala
|
質素低嘅人無處不在
wcpcelia    發表於 18-10-1 09:12
Poyau
|
成日嚟又如何 非住客都要登記
crystal媽咪
|
覺左好耐
seaheart88
|
tabotabo 發表於 18-9-30 19:50
今日下午有個女人一家人探訪,管理員要佢做登記,佢潑婦上身話:「我成日都黎架啦,你地咁都吾認得。麻L煩 ...

成日黎?鬼認得你咩識你係老鼠呀。。

最憎呢啲訪客。。。人哋都係打份工都係照規矩做。。唔鍾意登記下次未請過住客落嚟陪你一齊上去囉。。
kenshiro18
|
好多裝修,送貨都成日鬧保安要登記
wynnehung
|
不嬲都多,只係樓主幸運無遇到咁多
cat_koo    發表於 18-9-30 23:29
sjnl43
|
今日下午有個女人一家人探訪,管理員要佢做登記,佢潑婦上身話:「我成日都黎架啦,你地咁都吾認得。麻L煩 ...

呢d 人借題發揮, 重點係大叫無人啋不特意, 重要被人剷, 咁先識收

比我唔會同傻婆嘈, 輕輕講句, 有需要我做証, 保安知有人撐,唔洗怕

保安咁做都係保住客安全啫,我支持

tabotabo
|
kenshiro18 發表於 18-9-30 20:16

係呀d保安好慘。仲要d人「橋」埋手等保安開門。老遠開住門等佢入門口
我愛Corina
|
叫佢親友落黎接,咁咪唔洗登記囉
falalala
|

李豆豆
|
我愛Corina 發表於 18-9-30 20:31
叫佢親友落黎接,咁咪唔洗登記囉

仲有個方法

買返個單位做左業主咪唔洗再登記囉
333s    發表於 18-10-1 11:45
bobo88hk
|
唔洗審都知師奶咁款
water-lily
|
講開無理取鬧,我屋企都有個
日日都係,"公"就佢贏,"字"就我輸,乜都係佢講曬
333s    發表於 18-10-1 11:46
cakii
|
athruzala 發表於 18-9-30 19:54
質素低嘅人無處不在

BBG1
|
宜家D人太自我中心
twotigers
|

唔駛登記係人情,要登記係道理。
叮妹
|
kenshiro18 發表於 18-9-30 20:16

送外賣D呀哥都好燥、見過同女保安打交咁滯
wcpcelia    發表於 18-10-1 09:13
我愛Corina
|
李豆豆 發表於 18-9-30 20:41
仲有個方法

都得喎
tabotabo