得綠d驗到

懶妾
|
我上一次黎m首日係8月19日,而經期調週期係35日
但到而家只係得綠d先驗到,仲要係好淺色,但其他驗孕棒都驗唔到。。。。咁即係點
ipcs
|
懶妾 發表於 18-10-1 03:44
但到而家只係得綠d先驗到,仲要係好淺色,但其他驗孕棒都驗 ...

有相?
有無用紅D用同一杯尿驗?記得要分開杯,會過色。
dolldollk
|
係囉, 係咪同紅d一隻杯驗? 會染左色, 因為綠d正常係最遲先會驗到
懶妾
|
ipcs 發表於 18-10-1 07:16
有相?
有無用紅D用同一杯尿驗?記得要分開杯,會過色。

唔明咩叫過色,我用左同一杯既尿。。。紅d有線
阿隨
|
懶妾 發表於 18-10-1 22:08

正常分開兩杯,同一杯驗驚雙互影響了結果。
我要做媽媽
|
JM你有冇分開驗吖?
ipcs
|
懶妾 發表於 18-10-1 22:08

紅D嘅顏色會甩,染左去驗孕的綠D度,其實無懷孕,但畀人錯覺好似陽性咁。
katiejim
|
紅D同綠D要分開2杯尿黎驗架...
就算分開左驗, 等結果時都唔可以將佢地拍埋一齊放...
因為紅D 既顏色會染到過綠D, 造成錯覺~

懶妾
|
我要做媽媽 發表於 18-10-1 22:39
JM你有冇分開驗吖?

我用左同一個杯
懶妾
|
ipcs 發表於 18-10-1 22:43
紅D嘅顏色會甩,染左去驗孕的綠D度,其實無懷孕,但畀人錯覺好似陽性咁。
...

原來會咁,但我係用綠d先,之後用紅d
不過最後我終於用CB驗到
懶妾
|
katiejim 發表於 18-10-2 10:25
紅D同綠D要分開2杯尿黎驗架...
就算分開左驗, 等結果時都唔可以將佢地拍埋一齊放...
因為紅D 既顏色會染到 ...

我全部做晒。。同一隻杯,擺埋一齊

不過FINAL CB都驗到啦…
ipcs
|
懶妾 發表於 18-10-2 16:42
原來會咁,但我係用綠d先,之後用紅d
不過最後我終於用CB驗到

驗到就好,繼續加深就可以搵醫生拎證明。
katiejim
|
懶妾 發表於 18-10-2 16:42
我全部做晒。。同一隻杯,擺埋一齊

不過FINAL CB都驗到啦…

恭喜你得償所願
bchuma
|
懶妾 發表於 18-10-1 03:44
但到而家只係得綠d先驗到,仲要係好淺色,但其他驗孕棒都驗 ...

去醫院抽血驗一下
GCHK
|
bchuma 發表於 18-10-2 23:38
去醫院抽血驗一下

係亞,或者去醫院抽血驗下
haha748494
|
用晨尿再驗多一次。