大媽在歷奇公園 擘大髀捽腳趾(有圖)

happymap2013
|
昨日去歷奇公園見到呢一幕,真係以為自己返左大陸....好核突囉!有無人可以教育左佢地先落黎香港呀!我唔想再包容佢地呀!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
manfatcentre
|
happymap2013 發表於 18-10-1 10:49
昨日去歷奇公園見到呢一幕,真係以為自己返左大陸....好核突囉!有無人可以教育左佢地先落黎香港呀!我唔想 ...

不要以為係國內大媽專利,我見过一个港大媽,係外國生活幾十年,做出同樣既事。WTX
wcpcelia    發表於 18-10-2 11:37
pbpk03845784
|
happymap2013 發表於 18-10-1 10:49
昨日去歷奇公園見到呢一幕,真係以為自己返左大陸....好核突囉!有無人可以教育左佢地先落黎香港呀!我唔想 ...

教育。。。講咁易咩?哩D地方少去為妙、btw你點知她來自大陸?
yucl_hk
|
走光敞埋毛
qoo888    發表於 18-10-1 12:04
Onlok
|
興得過我睇住個港媽係巴士掉垃圾!仲要扮俾佢老公然後甩手 佢就知我睇住佢!
李斯特
|
其實外國大媽都會,不是大陸大媽專利的。中環搭港鐵見到幾個白人teenage响車相坐地下,幾靚仔靚女,
tansyneko
|

stagea
|

mother904
|
講教育,佢地坐地下捽腳趾失禮,偷影別人亦唔見得高尚。
BBG1    發表於 18-10-1 20:13
BBG1    發表於 18-10-1 20:12
BBG1    發表於 18-10-1 20:12
BGCOME08
|
外國住時,鬼佬鬼婆鬼妹鬼仔一樣坐草地摔腳趾。
88muimui
|
mother904 發表於 18-10-1 12:12
咪係, 影人相公審好高尚
Pulmma
|

good punch
Edithcsm
|

同意
同埋樓主點知人哋邊度嚟?本地人都唔定喎
eggcarol
|

偷影人都唔見得你好有品
tester5
|

我覺得咁好小事咋喎,都算靜靜地,冇影響到其他人呀。好過訓地撒野既大媽吧。。。

呢d算有教養的了,我完全接受到。。。
boboblublu
|

esmehouse
|
Carsonbb0800
|
呢度d人接受程度都好高
廷廷媽
|
我都想知樓主點知呢位女士係大陸落黎?
todaysocold
|
yucl_hk 發表於 18-10-1 11:53
走光敞埋毛