點解有王菲係到,鄭秀文同陳慧琳要靠邊站?

singpoluk
|
睇緊2000年勁歌總選,一出場王菲係女歌手之中唯一企正中間,鄭秀文同陳慧琳要靠邊站。當年唔係鄭同陳比較紅些架咩?
banki00
|
王菲紅嘅時代,鄭同陳都只係small potato 咋
我要做媽媽
|
我覺得王菲系度既話,佢肯定系企C位喇
叮妹
|
banki00 發表於 18-10-1 16:05
王菲紅嘅時代,鄭同陳都只係small potato 咋

王菲92年中容易受傷的女人爆紅、鄭93年尾叮噹彈起,果時我中意王菲多D
cakii
|
叮妹 發表於 18-10-1 16:09

王菲92年中容易受傷的女人爆紅、鄭93年尾叮噹彈起,果時我中意 ...

me2
cinda72.
|
singpoluk 發表於 18-10-1 16:01
睇緊2000年勁歌總選,一出場王菲係女歌手之中唯一企正中間,鄭秀文同陳慧琳要靠邊站。當年唔係鄭同陳比較紅 ...

漿湖地位差好遠喎
singpoluk
|
cinda72. 發表於 18-10-1 16:21
漿湖地位差好遠喎

王菲啲fans係咪唔會舉fans牌嗰啲黎
singpoluk
|
我要做媽媽 發表於 18-10-1 16:06

C位?即係咩?
cinda72.
|
singpoluk 發表於 18-10-1 16:23
王菲啲fans係咪唔會舉fans牌嗰啲黎

果2件,紅極都係香港,王菲華人市場大好多架
singpoluk
|
cinda72. 發表於 18-10-1 16:24
果2件,紅極都係香港,王菲華人市場大好多架

頒最受歡迎女歌手個時仲好笑,以前係香港啲局長,太平紳士頒,連個局長都話王菲係佢偶像。嗰個係林煥光
wcpcelia    發表於 18-10-2 10:40
Fion_Chan
|
singpoluk 發表於 18-10-1 16:24
C位?即係咩?

centre 位囉
cinda72.
|
singpoluk 發表於 18-10-1 16:28
頒最受歡迎女歌手個時仲好笑,以前係香港啲局長,太平紳士頒,連個局長都話王菲係佢偶像。嗰個係林煥光
...

有邊個明星歌星,可以完全唔賣記者帳,唔答就係唔答,唔訪問就係唔訪問,演唱會講明齋唱唔講野,都仲可以係娛樂圈仲要做到千呼萬喚甚至萬金都要睇心情先唱2咀丫,係得1個王菲架乍
洋洋
|
我要做媽媽 發表於 18-10-1 16:06

fuhk
|
睇緊2000年勁歌總選,一出場王菲係女歌手之中唯一企正中間,鄭秀文同陳慧琳要靠邊站。當年唔係鄭同陳比較紅 ...

2000年時喎,嗰時王菲紅到唔願做吖
AGa1111
|
樓主好後生?
kenshiro18
|
fuhk 發表於 18-10-1 16:42
2000年時喎,嗰時王菲紅到唔願做吖

咁前輩更係要讓
劉德華都肯定會讓比譚校長
mother904
|
王菲當年的爆紅程度,鄭秀文同陳慧琳有排都未追得上
唔係怪獸
|

王菲的靚聲靚歌,鄭同陳肯定比不上
cskclare
|
樓主一定係好後生啦
wan_sosin
|
王菲如假包換天后,佢就算讓個位比其餘兩位,佢哋都唔敢去企王菲個位
wcpcelia    發表於 18-10-2 10:40