轉數快綁唔到支付寶

clc_ivy
|
已經實名咗,但入銀行賬戶時綁唔到
ddkaka
|
clc_ivy 發表於 18-10-1 20:34

我都係,入咗驗証碼之後揀銀行,之後就唔知按乜,都冇野可以按

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mandy952
|

香港支付寶入中銀冇問題喎,好快
wyl
|
ddkaka 發表於 18-10-1 21:05
應該已綁咗你中銀戶口,你可以在轉賬內選轉賬至銀行戶口就轉到錢
rkjuti
|
去錯位置,不會出現這版。
<我的>,<設置>,<轉數快服務>,<電話驗證碼>。
完成
hohinmama
|

轉數夠快,唔受束縛

p.s我直頭唔識用
cattz288
|

你想set 支付寶做轉數快收錢戶口係咪? 喺呢樹登記喎!

cattz288
|
ddkaka 發表於 18-10-1 21:05

你想用支付寶戶口轉錢出定入?
rkjuti
|
cattz288 發表於 18-10-1 21:19
你想set 支付寶做轉數快收錢戶口係咪? 喺呢樹登記喎!

ddkaka
|
cattz288 發表於 18-10-1 21:20
你想用支付寶戶口轉錢出定入?

轉出
cattz288
|
ddkaka 發表於 18-10-1 21:25
轉出

轉出用轉帳! 新ver.alipay hk有多呢行! 用bank ac/tel/email轉出

ddkaka
|
wyl 發表於 18-10-1 21:16
應該已綁咗你中銀戶口,你可以在轉賬內選轉賬至銀行戶口就轉到錢

原來已綁,唔該晒
ddkaka
|
cattz288 發表於 18-10-1 21:30
轉出用轉帳! 新ver.alipay hk有多呢行! 用bank ac/tel/email轉出

成功了,開始明白點玩

cattz288
|
ddkaka 發表於 18-10-1 21:37
成功了,開始明白點玩

wechat仲未有動靜
mandy952
|
cattz288 發表於 18-10-1 21:47
wechat仲未有動靜

都幾有趣,之前係威係勢話可以返大陸用,而家靜晒
ddkaka
|
wechat仲未有動靜

如果Wechat 轉帳去銀行係按邊個位呢?想試都唔得,連按邊到轉都唔知
clc_ivy
|
我係想用轉計數快入錢去支付寶,登記咗有埋驗證碼,但就係入唔到銀行賬戶,話綁唔到
clc_ivy
|
支付寶轉入銀行就轉到
cattz288
|
clc_ivy 發表於 18-10-1 22:01
我係想用轉計數快入錢去支付寶,登記咗有埋驗證碼,但就係入唔到銀行賬戶,話綁唔到 ...

用#7咁你登記左轉數快未先?
跟住你應該用銀行戶口app用tel轉錢出去! 咁先係由bank入錢落支付寶喎!
I9528
|
wechat仲未有動靜

今日我都入咗2次,wechat仲未得
過2 日先再試下 lu