有無下年3月預產期媽咪呀

Imchanwing
|
Hihi 我下年3月26預產期 有無媽咪同我一樣?想問下有無3月預產期既媽媽傾計群組交流下?
luckdog2005
|
Imchanwing 發表於 18-10-1 22:54
Hihi 我下年3月26預產期 有無媽咪同我一樣?想問下有無3月預產期既媽媽傾計群組交流下?
...

我下年3月2(emoji)你好
beamonther
|
...

Hello,我都係下年三月頭(emoji)
CONY
|
報定d講座,都會識到其他媽媽~
Imchanwing
|
我見有3月既媽媽wtsapp group 你地有無?我想加入丫
Mango1516
|
我都係3 月,3 月中。
HazelHotaru
|
我3月尾
TLKYCHEREY
|
下年3月2預產期呀
K_C_Happy408
|
我係3月中(emoji)Hello~
呠豬媽
|
下年3月2日
annie_8088
|
3月頭, 有whatsapp group加埋我..
alvage
|
3月30日
siuper
|
...

我地同一日預產期啊
o_oblue_girl
|
我都係3月呀!我呢邊有個whatsapp group呀,如果大家有興趣就pm我啦
winter_sun
|

幸福家
|
o_oblue_girl 發表於 18-10-3 15:16
我都係3月呀!我呢邊有個whatsapp group呀,如果大家有興趣就pm我啦

3月22號 有興趣
sbsweetsss
|
o_oblue_girl 發表於 18-10-3 15:16

我3月1~
yupiss
|

可以add 埋我嗎?
Thunderbon
|
Me 28/3 ah, please add me to the group :)
Mochimi
|
...

我係2/3呀(emoji)(emoji)