自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

心語 發表於 18-10-3 12:07
我想問下有沒有淘寶鏈接啊?我想買, 唔該你

【厚生杀小蟑螂药克星防除蟑螂驱灭蟑螂胶饵家用无毒室内全窝端厨房】http://m.tb.cn/h.3hIASJT?sm=aa2c94 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥eKm7bUzd8us¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

大宅

natnat_tsang 發表於 18-10-2 14:16
一點絕真係超掂.... 好work...

Will it still work after a month? I can still see cockroaches after one month.

伯爵府

小華子 發表於 18-10-2 14:48
我99嗰度又係,之後裝修過廚房,凋空左一排,無食物乜都無,結果都係一樣有返。唔關食物事,係成座大廈都有 ...

我以前屋企又係咁,之後搵滅蟲公司和裝蚊網,就再無出現,但屋外走廊每星期也橫屍2、3隻係度,無計,樓舊+樓上樓下獨居老人多,唔捨得掉雜物.

侯爵府

meex2 發表於 18-11-16 07:33
Will it still work after a month? I can still see cockroaches after one month.

我點完第一次後都仲發現有少許細強.... 之後補點幾處.... 之後成年都唔見佢哋啦....

大宅

natnat_tsang 發表於 18-11-16 09:32
我點完第一次後都仲發現有少許細強.... 之後補點幾處.... 之後成年都唔見佢哋啦....

...

Let me try try.

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

natnat_tsang 發表於 18-10-2 14:16
一點絕真係超掂.... 好work...

呢隻真係好掂,我之前夜晚廚房有時會有一兩隻,而家完全絕跡

侯爵府

厚生真係好work ! 我點左一星期, 廚房冇晒曱甴。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

ic34 發表於 18-10-3 01:06
我又係淘寶,我跟其他集運,但店主話順豐唔運得來香港,我又唔識點搞最後退錢,我超需要呢支呀,點做可以 ...

買呢間,有jm介紹。
我經官集 菜鳥運落黎,用左間唔中先見到1隻小強。

ic34    發表於 18-11-16 12:00

首頁

尾頁

跳至