有無黃大仙區facial好介紹

Jaydenbbwong
|
請問有無黃大仙區facial好介紹?最好慈雲山
YuYuMother
|
我都想知
Moppyhaha
|
唔好意思.我都想知...留名...
Happyhappylive
|
之前做鳯凰邨,有間勁屈就知,秋x美容
guigui82
|
想知
|
我幾個月前開始幫襯鳳凰村一間聚X 美容院,現在keep 住做吾錯,第一次可半價試做,不妨試下先,可指定美容師不加錢,我次次指定一個,因怕第二個做得吾好.

其實join package 一定抵d,所以做完一定sale 你package,我join 了平均每次350元左右一次,我叫埋阿女join 學生半價添.
Jaydenbbwong
|
8331 發表於 18-10-30 17:18
我幾個月前開始幫襯鳳凰村一間聚X 美容院,現在keep 住做吾錯,第一次可半價試做,不妨試下先,可指定美容師不 ...

謝謝你,可以pm我哪個美容師你做開?
|
Jaydenbbwong 發表於 18-10-30 17:55
謝謝你,可以pm我哪個美容師你做開?

pm 了
wongfong9588
|
我幾個月前開始幫襯鳳凰村一間聚X 美容院,現在keep 住做吾錯,第一次可半價試做,不妨試下先,可指定美容師不 ...

Pm美容師名thanks
porker1220
|

已pm,謝謝
stepsum
|

Pls pm details
lb003410705307
|

pls pm detail