點解冇左先珍惜

hungwunwun
|
老公多次做錯, 我帶埋小朋友搬走左, 佢宜家成日想來睇小朋友, 又俾家用, 點解之前唔識珍惜.
dder
|
hungwunwun 發表於 18-10-2 15:51
老公多次做錯, 我帶埋小朋友搬走左, 佢宜家成日想來睇小朋友, 又俾家用, 點解之前唔識珍惜. ...

人就係咁,吾好問點解,只選擇原諒不原諒
stella^^
|
dder 發表於 18-10-2 21:07
人就係咁,吾好問點解,只選擇原諒不原諒

歌都有得唱犯賤送給你先生聽樓主?
oreoa88
|
之前佢認為佢點玩你都唔會走,依家你帶埋小朋友離開佢先識驚,男人
hungwunwun
|
如果我原諒佢,我就犯賤,我同小朋友唔可以再次俾佢傷害.
Stellady
|
hungwunwun 發表於 18-10-3 11:41

佢依家珍惜,就由得佢珍惜依家已經改變咗嘅關係。唔好再煩惱佢做咩行為,已經分開左。
binbinjojo
|
hungwunwun 發表於 18-10-3 11:41

恭喜你可以走到!如果我有地方可以搬走,我會即刻走,羨慕你,堅持啊!
hungwunwun
|
好在我仲有阿媽, 我真係覺得嫁左的女更需要外家. 阿媽幫我睇住小朋友, 我先可以自立.
goosema
|
hungwunwun 發表於 18-10-2 15:51
老公多次做錯, 我帶埋小朋友搬走左, 佢宜家成日想來睇小朋友, 又俾家用, 點解之前唔識珍惜. ...

好過我果個,到而家都唔識珍惜
hungyiu
|
人的天性是不會珍惜擁有緊的野.
happylokchun
|
我o個個都係一D都唔緊張,一切懶理,只顧打機.