老公成日OT

hungyiu
|
以前老公份工好得閒, 盡時回家, 宜家成日話好忙要OT. 有點擔心.
Solarflare
|
hungyiu 發表於 18-10-2 16:28
以前老公份工好得閒, 盡時回家, 宜家成日話好忙要OT. 有點擔心.

同一份工?
好可疑...

haileypinki
|

結左婚幾耐

男人出軌,好鐘意用ot 黎做藉口
tansyneko
|
你話搵日佢OT完你去接佢收工,睇下佢咩反應
Nancy20090615
|
佢做咩工? 突然多 OT 以前又無?
hamsterma
|

會唔會係有小三呀
hungyiu
|
電視劇橋段, 好驚做左女主角.
crystal媽咪
|
hungyiu 發表於 18-10-4 10:30

靜觀其變,諗定後路
20150618bb
|
crystal媽咪 發表於 18-10-4 14:22
靜觀其變,諗定後路
教壞人地
crystal媽咪
|
20150618bb 發表於 18-10-4 16:15
教壞人地

呢啲叫好好部署。
20150618bb
|
crystal媽咪 發表於 18-10-4 16:18
梗係唔係,呢啲叫做好好部署。
...
其實時時都要部署
smile930
|
其實真係防不勝防 ,做太太的要留意多啲,關心多啲身邊的C6。因為現在出面的女人有老公的,有男朋友的, 都亂曬籠。。。係男性都姣,不理後果。
ngemily
|
smile930 發表於 18-10-4 17:33
其實真係防不勝防 ,做太太的要留意多啲,關心多啲身邊的C6。因為現在出面的女人有老公的,有男朋友的, 都 ...

吓,咁倡狂又恐怖的
Dada^(00)^
|
其實真係防不勝防 ,做太太的要留意多啲,關心多啲身邊的C6。因為現在出面的女人有老公的,有男朋友的, 都 ...

係,親眼目擊過…… (我指舊老闆&同事)
粉紅虎
|
hungyiu 發表於 18-10-4 10:30

樓主點會咁好彩做女主角,你指以前得閒, 幾耐先, 工作上可能真系忙呢?。我姐夫就是這樣喇,由得閒變了忙, 因為公司接多左job, 既然估估吓,畢如直接問吓老公公司近況,多啲溝通,多點信任,這樣才長久,疑神疑鬼仲衰。

加油哦
QY08040408
|
間唔中得閒去揾佢食lunch,宣示下主權。接佢放工,突擊check下
hungyiu
|
我一向樂觀, 信任佢先, 謝謝各位, 可能要放多些時間俾佢, 唔好成日只顧小朋友.
FennieMan
|
hungyiu 發表於 18-10-5 12:19
我一向樂觀, 信任佢先, 謝謝各位, 可能要放多些時間俾佢, 唔好成日只顧小朋友. ...

真係唔好只顧小朋友,你都係人地老婆,你唔理個老公。’人地‘就會幫你照顧個老公!

hungyiu
|
宜家做女人真慘,個個都要照顧.
射手貓
|

里個真,我見好多都係有男友,有老公都無所謂。其實係自己保守定跟唔上"潮流"