【倫敦金男食完鬆】2個孩子唔同爸爸 20歲港女:都擔心閒言

小源
|
wcpcelia    發表於 18-10-3 11:44
crystal媽咪
|
不自愛
秋思
|
真無言
sushiroll
|
倫敦金仲痴埋去....
wuwucancan
|
自己攞黎
FennieMan
|
個男人都閃咗,人哋屋企人都叫佢落咗個b, 仲想生?
買避孕套好貴咩?
小源
|
FennieMan 發表於 18-10-2 20:07
個男人都閃咗,人哋屋企人都叫佢落咗個b, 仲想生?
買避孕套好貴咩?
唔想殺生??

MerryMe
|
做女人咁唔自愛
可憐小朋友,無得選擇,要跟住這些父母,將來嘅路點行?
成長係呢類家庭的小朋友,大過都好難擺脫不幸的命運
esmehouse
|
jenniferzhu
|
MerryMe 發表於 18-10-2 20:24
做女人咁唔自愛
成長係呢類家庭的小朋友 ...

|
衰過一次都唔識死
peppamo
|

FennieMan
|
小源 發表於 18-10-2 20:10
唔想殺生??

我一向都唔主張墮胎,bb冇罪。

但以佢個case, 真係生出黎,對bb真係好?並唔係話單親家庭唔好,而係個年輕媽媽根本就有問題,生有幾難?養和教至難!他日難保有三個小孩,三個姓出現,咁覆雜嘅家庭,對小朋友成長真係好咩?
wcpcelia    發表於 18-10-3 11:44
sasatt
|
事到如今
仲有個方法既
一生出來簽紙比人領養
都算係比個bb一個機會啦
LittleRoxie
|
MerryMe 發表於 18-10-2 20:24
做女人咁唔自愛
成長係呢類家庭的小朋友 ...

認同,睇完發現唔抵可憐
hihamham
|
我睇完呢單野第一個想法是為人父母的要好好教自己的子女,因為呢個係父母基本責任同社會責任,子女無知會害了其他人同下一代
yurijm
|
我睇完樓主條link
再睇另一條上男方屋企既短片

原來男方拍拖時已會打女人
真係唔明點解仲可以床尾和
ricky0223
|
18歲生都算,20又陀定生多個?生出黎唔=負責,未來20年供書教學先叫負責...
見片中提及打算生並自己撫養既最細14歲,自己仲係細路無言...
女仔要好好保護自己,生唔生都好傷身,而且獨力撫養好大壓力⋯⋯
bobo88hk
|
最慘佢屋企人 要幫佢湊 呢d女人轉頭又痴仔既啦
pixelskin
|
超級無腦