秋天保濕mask

熊貓兒
|
呢幾日夜晚收工返屋企終於秋風起~吹d風埋黎都好舒服但!每朝起身都會覺得少少乾,為免要出紋,
想問下各位jm有無咩呢個時間用既保濕mask好用介紹下呢~?
無糖茶妹
|

保濕夠真係紋都少好多,但真係好難每日都敷到mask
企鵝大隊長
|

薏仁gel當mask都幾好,價錢平,份量夠,保濕力高。
yeemeif
|
森田藥妝,平得嚟真係有效果,完全解決晒脫皮情況
Rabbitlolo
|
yeemeif 發表於 18-10-4 13:35

想話你用佢邊隻mask
熊貓兒
|
無糖茶妹 發表於 18-10-3 13:51
保濕夠真係紋都少好多,但真係好難每日都敷到mask

我都想keep返,因為真係好乾,連咀邊都乾
熊貓兒
|
企鵝大隊長 發表於 18-10-4 00:45
薏仁gel當mask都幾好,價錢平,份量夠,保濕力高。

邊度買到?
熊貓兒
|
yeemeif 發表於 18-10-4 13:35

係邊隻?幾錢??
企鵝大隊長
|
熊貓兒 發表於 18-10-4 14:50
邊度買到?

萬0買到,$59盒

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
carpe_diem
|
我鍾意藍色 Barrier repair

https://logon.com.hk/products/ba ... ask-smooth-5-sheets

log on, 萬寧有賣
Msolivialeung    發表於 18-10-18 21:37
gg_candy
|
我鍾意LOTION+FACIAL OIL搽面.

同勤FULL MASK, 飲多點水
迷人pinklady
|
企鵝大隊長 發表於 18-10-4 15:15
萬0買到,$59盒

等我又望下先
yeemeif
|
Rabbitlolo 發表於 18-10-4 13:47
想話你用佢邊隻mask

萬寧買,3重玻尿酸個隻,
Rabbitlolo
|
yeemeif 發表於 18-10-4 18:29
萬寧買,3重玻尿酸個隻,

Thanks! 等我又買黎試吓先
yeemeif
|
Rabbitlolo 發表於 18-10-4 18:42
Thanks! 等我又買黎試吓先

如果乾到脫皮好見效
good_pig
|
熊貓兒 發表於 18-10-2 22:08
呢幾日夜晚收工返屋企終於秋風起~吹d風埋黎都好舒服但!每朝起身都會覺得少少乾,為免要出紋,
...

avene cream mask
grace1207
|
我用嗰個唔係mask 係保濕精華, 之前又係乾到甩皮, 搽完好左好多, 係SNO HA serum 可以試試
asa2012
|
gg_candy 發表於 18-10-4 16:19
我鍾意LOTION+FACIAL OIL搽面.

同勤FULL MASK, 飲多點水

我都開始加油在lotion才搽上面, 有芭蕾舞女孩樣果隻玫瑰油不錯
tiramisu_hk
|
carpe_diem 發表於 18-10-4 15:46
我鍾意藍色 Barrier repair

https://logon.com.hk/products/barrier-repair-facial-mask-smooth-5-sheets ...

今日見萬寧有75折,買滿150仲送50蚊coupon!
Meowbb_bb
|
Avene cream mask