有冇植眼睫毛介紹香港區?

只如初見
|
thx
劉姥姥
|

留名
熊妹
|
銅鑼灣kesalan patharan,做日式美睫,我植左3次~黎緊應該會買package keep住去
hoursebb
|
留毛
jessjess44
|
中環Novalash ,我植做幾年 lu
heahea0000
|
有推介,我植開,柴灣地鐵站附近
fb.me/LaMarriageMakeup

堯堯豬媽
|
只如初見 發表於 18-10-2 22:55
thx

我都想知
sky_blue618
|
熊妹 發表於 18-10-8 01:47
銅鑼灣kesalan patharan,做日式美睫,我植左3次~黎緊應該會買package keep住去
...

我都推介KP, keep到成個月
lypoon
|
sky_blue618 發表於 18-11-8 22:44
我都推介KP, keep到成個月

How much? Thanks.
bero
|
熊妹 發表於 18-10-8 01:47
...
請問會否HARD SELL?

熊妹
|
bero 發表於 18-11-9 15:00
請問會否HARD SELL?

頭1次植時,做consultation時有介紹過package,但入房就無再提過,係我岩岩個次植主動問佢地先介紹返~反正試左幾次佢地手勢好就決定買,單次880,package圍返8百頭都幾抵
bero
|
熊妹 發表於 18-11-12 23:36
頭1次植時,做consultation時有介紹過package,但入房就無再提過,係我岩岩個次植主動問佢地先介紹返~反 ...

唔該晒.

仲想問吓可以KEEP倒1個月? 中間時段開始慢慢甩會唔會好明顯架?

熊妹
|
bero 發表於 18-11-13 09:27
唔該晒.

仲想問吓可以KEEP倒1個月? 中間時段開始慢慢甩會唔會好明顯架?

最長個次試過keep到個半月先完全甩晒,keep得耐其實有好多唔同原因,不過唔好捽眼同搽下植毛精華就會keep得耐d~
日式睫毛係一條植一條,所以中段時甩個陣唔會好明顯,但如果你植3d/山茶花個d就會易一個個lon
jtkw
|
jessjess44 發表於 18-10-11 00:24

早幾年真喺幾好,不過愈做愈唔得,冇去好耐
bero
|
熊妹 發表於 18-11-18 17:09
最長個次試過keep到個半月先完全甩晒,keep得耐其實有好多唔同原因,不過唔好捽眼同搽下植毛精華就會keep ...
唔該晒你, 我諗我會去試吓
fundfund
|
jessjess44 發表於 18-10-11 00:24

How much?