請問有無影大肚相介紹?

Yiwaiyip
|
價錢平小小!
natson418
|

有呀!我噚日啱啱影完,真心想推介”yours memory photographs”,即日影即日攞全輯相,未執已經好好,最緊要係影得瘦咗同上鏡(emoji),化妝師同女攝影師真係好堅!最鍾意係浴缸嗰part! 我上一胎(上年4月)都有影另一間,呢間靚好多好多... ,不過當然一分錢一分貨啦!

JD930    發表於 18-10-31 11:09
JD930
|
natson418 發表於 18-10-3 21:07
有呀!我噚日啱啱影完,真心想推介”yours memory photographs”,即日影即日攞全輯相,未執已經好好,最緊 ...

我都係係呢間影
Tszyee
|
Kaika photography
啱啱影完無耐,影得幾自然,我同埋大囡影喐身喐勢都影到。包化妝,包3個造型,價錢合理。
SPB
|
Yiwaiyip 發表於 18-10-3 01:08
價錢平小小!

我同幾位媽媽都join 了House warming phxxxs , 佢送嘅化妝好自然,set頭又(emoji)(emoji), 影完仲可以即刻攞相等我俾朋友分享,送嗰本相簿好鬼靚,嗰日我有啲唔舒服佢都好細心叫我休息下,動作慢慢教我做,點企點擺pose 顯瘦。因為我都開始有啲水腫了。老公好滿意,期待遲啲去影BB相。我pm你優惠code , 再送多d野

Sayhiandbye
|
回覆 SPB 的帖子

可否pm優惠code, 同埋有咩送
Sayhiandbye
|
回覆 natson418 的帖子

請問幾錢?
SPB
|
Sayhiandbye 發表於 18-10-29 19:57
回覆 SPB 的帖子

可否pm優惠code, 同埋有咩送

已pm你。送嗰本相簿真係好靚,連我啲friend都覺得問我點解大肚可以咁靚,心中真係好開心無揀錯。house warmxxx phxxxs黃小姐真係好細心教我同老公擺pose。
g_annali
|
Tszyee 發表於 18-10-4 00:09
Kaika photography
啱啱影完無耐,影得幾自然,我同埋大囡影喐身喐勢都影到。包化妝,包3個造型,價錢合理 ...

呢間係咪唔太多衫款?
Tszyee
|
g_annali 發表於 18-10-30 10:40
呢間係咪唔太多衫款?

我冇影過其他冇得對比,我影時唔算多衫揀,但係我揀兩套都幾滿意
艾妃
|
有呀!我噚日啱啱影完,真心想推介”yours memory photographs”,即日影即日攞全輯相,未執已經好好,最緊 ...

請問你影幾錢呀?
vanessarie
|
唔知係咪太多人搵佢哋 星期日答咗一句冇再覆我
Danelle
|

請問你影左幾多錢呀?
maggielyt
|

可以pm幾錢嘛?我都睇到呢間幾靚thanks.
smallfung
|
想知道價錢,可否Pm?
S.Blythe
|
回覆 SPB 的帖子

Hello, can pm me the details? thank you
Mamolin
|

可以PM 啲資料同價錢比我嗎?
irene555
|

請問幾錢呢?
SPB
|
S.Blythe 發表於 18-10-31 10:46
回覆 SPB 的帖子

Hello, can pm me the details? thank you

Pm 咗你喇,我哋揀咗House warming phxxxs 影大肚相,送個本相簿真係好靚,化妝師化得好自然,啱晒我因為我乜都唔識整,又唔化妝,又唔識得整頭髮。佢哋真係好細心影吓相我好攰又叫我休息下,超時無額外收費。我真係好多謝佢我輯相搵咗佢哋幫我地留念
SPB
|
vanessarie 發表於 18-10-30 16:29
唔知係咪太多人搵佢哋 星期日答咗一句冇再覆我

試下lee 兩間,個人感覺好鍾意。唔好咁遲book, 兩間早預約有優惠

House warming phxxxs
JACK