懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

SPB 發表於 18-10-4 14:51
我同幾位媽媽都join 了House warming phxxxs , 佢送嘅化妝好自然,set頭又(emoji)(emoji), 影完仲可以即 ...

我都想知detail pls

禁止訪問

複式洋房

Tszyee 發表於 18-10-4 00:09
Kaika photography
啱啱影完無耐,影得幾自然,我同埋大囡影喐身喐勢都影到。包化妝,包3個造型,價錢合理 ...

想請問呢間化埋妝後拍攝夠時間嗎?場地如何?衫多款嗎?

大宅

SPB 發表於 18-11-2 08:15
Details pm你。House warming phxxxs 仲包化妝set頭,我又懶。大左肚有冇心機做facial, 佢啲遮瑕膏好勁同 ...

pm左你了

別墅

奶咀b 發表於 18-12-31 00:33
想請問呢間化埋妝後拍攝夠時間嗎?場地如何?衫多款嗎?

拍攝時間夠,一定會同你影好哂先放你走。
個場就唔算大,但係都有好多背景揀。衫一般唔算多,不過我覺得價錢合理,同影得都唔錯。
我全程都係佢哋發板,影得我好滿意。

複式洋房

我同幾位媽媽都join 了House warming phxxxs , 佢送嘅化妝好自然,set頭又(emoji)(emoji), 影完仲可以即 ...

請問幾錢同埋一般有幾張相?可以pm我嗎?thx!

洋房

想要code ar thx

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至