請求防脫髮products

jenntang
|
如題, Thanks!
conniechuchu
|
jenntang 發表於 18-10-3 09:05
如題, Thanks!

咖啡因防脫髮洗頭水

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
PandaVV
|
如題, Thanks!

我以前都考慮買“有咖啡因成份"的洗頭水,但接受不了氣味。現在試用呢支有機洗頭水,希望可以改善脫髮。佢地有隻“啤酒咖啡因洗髮水“,我接受到佢陣味,不過因為有機个支,小孩子都可以用,所以買來試一試。

conniechuchu
|
PandaVV 發表於 18-10-26 17:00
我以前都考慮買“有咖啡因成份"的洗頭水,但接受不了氣味。現在試用呢支有機洗頭水,希望可以改善脫髮。佢 ...

我用個支都幾好聞(好似d髮尾油既味...唔係太過識形容),成份我見有天然果糖感覺好似都幾健康,我用過五x惠個隻就麻麻地,個隻味都幾勁,同埋價錢都唔平,效果麻麻

nora123
|
我最近有買左一支洗頭水, 女士裝叫Anna’s secret,唔係大牌子。我係透過佢地既fb page買既。本身諗住試下新野,都驚唔好用。 因為真係試過好多大牌子既防脫髮洗頭水唔係好掂! 點知用落又幾好用~ 差唔多用完一支, 以前成地頭髮依家都少左!仲係純天然, 味道又幾香幾舒服, 重點係吹乾完頭髮好蓬鬆柔順, 應該會keep住用一排~
個page好似叫左artuss beauty。你有興趣可以去試試~

serenasy
|
試下seborin 都係咖啡因洗頭水黎 但陣味一啲都唔難聞 我大概用左佢半年 明顯地係甩少左 同埋佢唔太貴
CandyJN
|
如題, Thanks!

我而家用緊RVL洗髮用品!