跳至
[澳洲] SUNSHINE COAST

首頁

尾頁

洋房

有無SUNSHINE COAST/ BRISBANE媽媽係到, 可以加我WHATAPP GROUP嗎? 我PLAN 2019年尾過去

洋房

有GOLD COAST/ BRISBANE媽媽嗎?

大宅

明年想去sunshine coast 呀!因為要住偏遠地區,想找住sunshine coast 的香港人問下情況。

子爵府

回覆樓主

明年我們也搬去Brisbane

注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

洋房

bwyyz04 發表於 18-10-9 18:32
明年想去sunshine coast 呀!因為要住偏遠地區,想找住sunshine coast 的香港人問下情況。
...

去過Sunshine coast玩,幾好,但好似冇乜香港人,你點解會揀這地區呢?

大宅

個Visa要去偏遠地區住兩年,而家考慮緊sunshine coast 定gold coast好,但gold coast 是否沒有好的公校?

洋房

回覆 bwyyz04 的帖子

我地都係吖, 去過SUNSHINE COAST都覺得幾好吖, 你地預計幾時去吖?

大宅

yinning512 發表於 18-11-14 11:53
回覆 bwyyz04 的帖子

我地都係吖, 去過SUNSHINE COAST都覺得幾好吖, 你地預計幾時去吖?

想問問妳們住邊間hotel?

大宅

多數到時book bnb

民房

yinning512 發表於 18-10-3 13:24
有無SUNSHINE COAST/ BRISBANE媽媽係到, 可以加我WHATAPP GROUP嗎? 我PLAN 2019年尾過去

我住Sunshine Coast ,呢度好少香港人,所以無group啊,但我知Brisbane有好多(多數大陸人)如果你過黎sunshine Coast ,我地可以組個group(emoji),你小朋友依家幾大啊?

民房

yinning512 發表於 18-10-3 13:24

我回覆唔到PM,只可以睇,你可唔可以PM我你的whatsapp,我add你?Sorry~~~

首頁

尾頁

跳至