死左都要我返來

得閒姨
|
尋晚細仔同我講話佢好中意我,叫我將來死左都要每日返來睇佢,我話我唔制,我要同爸爸去天堂唔要陪你,佢話我衰只中意爸爸唔中意佢,如果佢寫信比我,我唔返來都唔會睇到架啦,我話寫緊我就已經即刻見到,佢話總之就係要我死左都要每日返來睇佢啦!
佢真係好傻,但我好冧囉
mywl
|
我仔都叫我等埋佢一齊先變老
hedhed
|
得閒姨 發表於 18-10-3 13:38
尋晚細仔同我講話佢好中意我,叫我將來死左都要每日返來睇佢,我話我唔制,我要同爸爸去天堂唔要陪你,佢話 ...

阿女細時話大左做醫生,會渣架巴士去天父度同我及己死的親友醫病,醫好坐佢架巴士回家。聽到真係好開心的。
cindy203
|
小朋友天真無邪係好窩心
令父母疲勞盡消
得閒姨
|
cindy203 發表於 18-10-3 13:46
小朋友天真無邪係好窩心
令父母疲勞盡消

係好傻,但我細仔已經9歲四年級架喇,仲咁天真,笑死我老公
amalee
|
我仔已成年人,我有時都回憶佢細時言行,有時都不其然笑出來
yiyi2661
|
得閒姨 發表於 18-10-3 13:38
尋晚細仔同我講話佢好中意我,叫我將來死左都要每日返來睇佢,我話我唔制,我要同爸爸去天堂唔要陪你,佢話 ...

我女每次講親我會變老 會死呢d話題就喊
小詠
|
得閒姨 發表於 18-10-3 13:51
係好傻,但我細仔已經9歲四年級架喇,仲咁天真,笑死我老公

佢真係有孝心, 同埋咁細個就想到生死呢D問題, 及佢好信人死後有靈魂

Ho_BB
|
wcpcelia
|
小朋友好可愛的
wan_sosin
|
我同我仔講:我第日死咗,一定投胎做返你個女,整爛晒你D野,唔聽你話,激鬼死你
我仔答我;我第日一定唔生
漱口水
|
hedhed 發表於 18-10-3 13:46
阿女細時話大左做醫生,會渣架巴士去天父度同我及己死的親友醫病,醫好坐佢架巴士回家。聽到真係好開心的 ...

好乖豬
超級特務
|
小詠 發表於 18-10-3 14:35
佢真係有孝心, 同埋咁細個就想到生死呢D問題, 及佢好信人死後有靈魂

我仔話我死咗佢會好傷心,但會同爸爸家姐好好生活落去,買花送俾我。
CatKatCat
|
小朋友真係好傻仔好可愛
webjen
|
回覆 得閒姨 的帖子

我囡細個時話如果我死左夜晚要攬住我個枯臚頭瞓覺
lazypig
|
webjen 發表於 18-10-3 15:01
回覆 得閒姨 的帖子

我囡細個時話如果我死左夜晚要攬住我個枯臚頭瞓覺 ...

洛婷
|

joeyjoeycc
|
我成日同我仔講,我做鬼都要返黎揾你
小嵐妹
|
我女要我死左記住一定要係月亮到等佢死,氹死人
^^
|
我仔以前細個都同佢講過, 佢話我死咗會好掛住我, 但千祈唔好返嚟探佢, 因為佢怕鬼, 我話我可能變天使呢! 佢竟然答我, 你唔會架, 你咁惡, 變唔到天使架 !

阿女就好窩心, 佢話要拖住我一齊上天堂 ! 我話我會上先, 佢係都要我等埋佢... 但我真係好心甜 !