自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

得閒姨 發表於 18-10-3 13:51
係好傻,但我細仔已經9歲四年級架喇,仲咁天真,笑死我老公

我仔仔8歲都係一樣咁傻,次次一講親我同c6變老或者死,佢就會喊,仲話一定要俾心機讀書,將來做科學家,要研究一隻藥食咗唔會變老嘅俾我地 又話幾多歲都一定要好似而家咁,間唔中過嚟我地房同我地一齊瞓,聽到係覺得好傻,但又真係好窩心

水晶宮

cindy203 發表於 18-10-3 13:46
小朋友天真無邪係好窩心
令父母疲勞盡消

我個仔問我死左邊個湊佢
湊大佢先去喎、我去左天堂就會黎搵我

伯爵府

得閒姨 發表於 18-10-3 13:38
尋晚細仔同我講話佢好中意我,叫我將來死左都要每日返來睇佢,我話我唔制,我要同爸爸去天堂唔要陪你,佢話 ...

我每次講到老丶死,我仔就問我可唔可以一齊死,然後次次喊到豬頭咁,認真大吉利是!又乜都講唔到落去
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

好sweet

大宅

育兒性格勳章

iceicedog 發表於 18-10-3 22:06
我仔仔8歲都係一樣咁傻,次次一講親我同c6變老或者死,佢就會喊,仲話一定要俾心機讀書,將來做科學家,要 ...

我有次講笑咁問我七歲仔,第日我老咗會唔會幫我抹pp,佢話會。我話好污糟噶喔,你驚唔驚,佢話唔驚污糟,最驚我老到唔記得佢!!果刻,我真係心痛到喊咗,同時又好感動

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男爵府

Sweet

子爵府

BK Milk勳章

tkop 發表於 18-10-3 20:40
咁佢驚唔驚

佢梗係…………唔驚啦 ,當我發up風 ,因為通常我嬲佢時先會講

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

心甜

男爵府

回覆樓主

我仔都有問過,媽咪你第時係咪會上天堂,我答係呀,你都會㗎,人人都會㗎啦。我老公話我點解答得咁衰

寶石宮

得閒姨 發表於 18-10-3 13:38
尋晚細仔同我講話佢好中意我,叫我將來死左都要每日返來睇佢,我話我唔制,我要同爸爸去天堂唔要陪你,佢話 ...

冧到入心,真係眼濕濕

首頁

尾頁

跳至