排左政府做睡眠窒息症

|
請問有人做過?大約流程點,要訓一晚醫院?
lovelyBBmic
|
6299 發表於 18-10-3 18:55

我見我阿姐係拎部機返屋企自己做,之後返去還返部機,部機細細部,唔重嘅
wcpcelia    發表於 18-10-4 12:05
|
lovelyBBmic 發表於 18-10-3 19:02
我見我阿姐係拎部機返屋企自己做,之後返去還返部機,部機細細部,唔重嘅
...
係係威爾斯的,張簡介只寫急症床位,我唔係太明佢意思係點,咁原來可以帶番家就最好了
babyoj
|
請問點樣排政府?我都想老公去檢查下
ka_hei
|
babyoj 發表於 18-10-3 19:37

睇醫生攞轉介信去醫院排期,時間幾耐,就睇返個別醫院。
早兒媽媽
|
在東區医院做過,晚飯時間後入院登記,護士連接器材在手,晨早天一光就出院,代覆診時才睇報告。
當晚冷氣超凍,凍得像被雪藏了,建議着長衫長褲。
rain621
|

我阿仔7歲係QE做過,晚上入醫院住一晚,會幫佢博好哂儀器,成晚會有人係隔離房mom住佢情況,第二朝早上可出院。沒什麼特別,不用怕。
水之藍
|
點先會知自己係睡眠窒息症定係鼻“汗”
|
babyoj 發表於 18-10-3 19:37
之前已本身有心臟科睇緊,醫生問診覺得有需要驗。不過排1,2年
flyinsky
|
可能要住2晚架,第一晚駁線做檢查,第二晚就戴機
|
早兒媽媽 發表於 18-10-3 21:04
在東區医院做過,晚飯時間後入院登記,護士連接器材在手,晨早天一光就出院,代覆診時才睇報告。
當晚冷氣 ...
即是要入院?謝謝
|
rain621 發表於 18-10-3 21:10

我阿仔7歲係QE做過,晚上入醫院住一晚,會幫佢博好哂儀器, ...
謝謝!
123BBQ
|

威記不用係醫院瞓一晚,帶部机回家用,第二天還返比醫院!
flyinsky
|
6299 發表於 18-10-3 19:04
係係威爾斯的,張簡介只寫急症床位,我唔係太明佢意思係點,咁原來可以帶番家就最好了
...

要睇當日有無床位,無就再約時間
|
水之藍 發表於 18-10-3 21:16
點先會知自己係睡眠窒息症定係鼻“汗”
本身係訓訓下突然無左算寒聲然後咯一聲醒。睇過私家問診似係
|
123BBQ 發表於 18-10-3 21:21

威記不用係醫院瞓一晚,帶部机回家用,第二天還返比醫院!
咁就好了……其實係我幫家人問,佢好怕未入過院,如果要入院佢情願唔做
早兒媽媽
|
6299 發表於 18-10-3 21:19
即是要入院?謝謝

有做入院登記,睡了一晚
|
flyinsky 發表於 18-10-3 21:26
要睇當日有無床位,無就再約時間
所以張簡介寫急症床就咁原因?咁要過夜嗎請問?
|
早兒媽媽 發表於 18-10-3 21:34
有做入院登記,睡了一晚
請問是威記嗎?
早兒媽媽
|
6299 發表於 18-10-3 21:36
請問是威記嗎?

東區医院