親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

idaidang 發表於 18-11-13 09:22
我25/12凌晨機,朋友住nine tree,我會機場出明洞join佢搭8:30班車

我同你一樣喎。25入27出,同樣住nine tree,不過去龍平,aplensia太貴,我訂了4大6小來回$963,本計劃ktx,但而家買一送一好抵

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

happykk 發表於 18-11-14 13:10
我都買咗啦
4人$474來回Alpensia真係超抵

慳返唔少

珍珠宮

yuyu.c 發表於 18-11-14 13:58
單程同單數買唔抵,因佢個價係比現場買單程貴。

現場買回程大人 17000won,小童14000won。

我係9人,照買10張

珍珠宮

yuyu.c 發表於 18-11-14 15:08
因我買單程,Klook 大人$196,小童$161
買3大,2小十人$910,現場買大約 $1006,平得好少,所以現場先買l ...

係呀!klook班車比較晏

首頁

尾頁

跳至