東張李生好好彩

NoName
|
講到個細bb無bb床訓幾咁慘,呢啲佢地未生之前已經知架啦,仲要生多個,幾慘都係自己拎黎
麟媽媽
|
我老公睇到拎晒頭!咁嘅環境仲要生多個得三個月大?!
pixelskin
|

咁既環境,仲有性趣房事,真係好嘢

抺茶雪糕
|
可能好似農村冇咩娛樂成日係張床活動所以好易又有左
CathyChan1126
|
真係痴痴地,明知無位,
仲要生第2個
yan12
|
回覆 lam133 的帖子

講緊咩,邊到可以睇返今集東張西望?
crystal媽咪
|
Poyau 發表於 18-10-3 21:00
為生而生

而家佢哋就開心,個廳幾四正,又有獨立洗手間。係咪有兩間睡房??
brother4
|
佢另一半是大陸定港女人?冇出鏡
cy101
|
pixelskin 發表於 18-10-3 21:04
咁既環境,仲有性趣房事,真係好嘢
只可以重複講:夫妻恩愛、夫妻恩愛........!
幸福花
|
回覆 抺茶雪糕 的帖子

但,呢個現代社會買個套套呀嘛!
月見草
|
無估錯的話,老婆又係大6人
minna-no
|
只係覺得呢位爸爸好自私,完全無唸過小朋友嘅起居生活
winwin1110
|
咪係,自己經濟能力都有問題,仲生兩個。
又話個仔好慘,屋企冇位比佢玩,係你生佢出來架

Poyau
|
crystal媽咪 發表於 18-10-3 21:08
而家佢哋就開心,個廳幾四正,又有獨立洗手間。係咪有兩間睡房??

係兩房
MM2H
|
冇野好講
brother4
|
剛見大亞灣見7百呎70萬,為什麼住劏房?
|
我又唔係咁睇,人地申請左6年,大果個小朋友好似3歲未夠?以前唔係3~4年可上樓嗎?咁上唔到樓都要生仔架,生育有年齡限制啊!其實上到公屋佢地負擔就會細左,生兩個小朋友應該無問題,大年紀生又話人地教唔到湊唔到,後生生又話人唔應該生,佢個問題係上樓拖得太耐,如果10年後先有樓,咁10後後生大家又比什麼評語?真係生是罪唔生都是罪。
brother4
|
政府叫番大陸住,另-半上面人又有書讀,生活條件比香港好
紅紅綠燈
|
my005 發表於 18-10-3 19:48
我剛有睇﹗我都有咁既疑問。

佢話入息差唔多兩萬,咁我估若佢三個可能已過公屋額,所以要生多個。 ...

我有朋友已住公屋,最近因升職導致入息超額而生第三個
vencyk
|
紅紅綠燈 發表於 18-10-3 22:57

我有朋友已住公屋,最近因升職導致入息超額而生第三個 :th ...

真係會發生?