貴既一定好?整眉,眼線

Sag
|
一直都好想整,但又好驚整完衰過唔整,坊間實在太多地方整眉,眼線,完全冇保證自己做完係咪同預期一樣。
抱住平野冇好野既心態,唔敢揀太平既做,諗住喺babx face或者browbrxw 整,2間價錢差唔多,都係標榜好多藝人喺佢地度整。

請問有冇Jm 喺呢2間整過?
tls411
|
Sag 發表於 18-10-3 22:53
一直都好想整,但又好驚整完衰過唔整,坊間實在太多地方整眉,眼線,完全冇保證自己做完係咪同預期一樣。
...

如果太多廣告嘅,我唔敢去,因為預佢唔止一個紋繡師,每個人紋繡手法唔同,好牙煙!我唔敢博!我寧願去一D自己出來接單嘅紋繡師,佢地靠實力經客傳客接單嘅,正如我fd介紹我去果個,雖然我未去整,但我幾個fd整左好靚好自然!又唔貴,千幾蚊,可惜我未識呢個紋繡師前幾個月啱啱係出邊整衰左,依家等佢快D甩色可以快D搵佢整。
yeemeif
|
我又係唔敢搏,都係keep住日日畫眉算
happylife1210
|
...

我喺baby facx 整左眉,已整左8個月,暫時都好滿意!
babybabywanted
|
我係babyface 整眼線,ok喎~
之前係葉翠x介紹那間整,我覺得babyface好d
Sag
|
最後去左babxface,整完唔化妝都好精神,但要等再自然d
heily123
|
happylife1210 發表於 18-10-4 18:57
我喺baby facx 整左眉,已整左8個月,暫時都好滿意!

請問啡色會唔會變紅色?
|
heily123 發表於 18-10-8 18:49
請問啡色會唔會變紅色?

佢話唔會變紅架,只會淡色!
heily123
|
happylife1210 發表於 18-10-8 19:08
佢話唔會變紅架,只會淡色!

係咪依一間呀?收費貴嗎?見好多名星去整

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
heily123 發表於 18-10-8 19:19
係咪依一間呀?收費貴嗎?見好多名星去整

係呀!
heily123
|
Sag 發表於 18-10-8 14:40
最後去左babxface,整完唔化妝都好精神,但要等再自然d

Babyfaxx整飄同霧幾多錢呀?
豬仔嘜
|
Bxbxfxxx做完眉
我好滿意
冇相,唔好問我拎
但做出嚟大致上同佢地放喺facebook嘅差唔多
Yanlau886
|
...

前幾日整左,又平又靚,688一次,平過街邊大陸人,設計眉型用成45分鐘同你慢慢設計,因為我高低眉好嚴重,個眉型好重要,個紋繡師好有耐性,整出來都好好。有興趣pm,我可以俾個名你。
hellohappygirl
|
想整眼線,baby fxxx 如何?想問如果淡左,要再整係咪要洗左原本個d 先可以再整新?
kekawai
|
我最近都整眉,所以都問左幾間出名舖頭既價錢,唔知可唔可以share?
Babyfaxx原價$4000 尾,未做過有9折,折左4千頭
Brxw brox 同Babyfaxx價錢一樣,無折
mybelixf $3千尾

原本打算嚮Babyfaxx同mybelxef之中揀,不過之後都係想揾得一個師傅既舖,就睇左下面介紹book左一間下個月整。
https://www.sundaymore.com/646828/beauty/8間飄眉-霧眉店推介/
Alicetang1993
|
回覆 kekawai 的帖子

嘩, 咁3-4000有點貴, 有無JM 可以介紹其他經濟實惠D?
Joannapoppy
|
Yanlau886 發表於 18-10-9 06:47
前幾日整左,又平又靚,688一次,平過街邊大陸人,設計眉型用成45分鐘同你慢慢設計,因為我高低眉好嚴重, ...

Pls pm thanks !
Yanlau886
|
Joannapoppy 發表於 18-10-9 13:02
Pls pm thanks !

俾個名你,cool lady beauty
Sag
|
heily123 發表於 18-10-8 23:00
Babyfaxx整飄同霧幾多錢呀?

佢冇話係飄定霧架,你可以上佢地fb睇下,我眉同眼線一齊整有85折,$7310
oolong817
|
回覆 kekawai 的帖子

個網址入面介紹果幾間,有D唔得啦!!!我下個月都整,搵左間好似,好似 OK , 眉3600 ,眼線 2000 , 2樣一齊 5000