2019年3-5月仁安媽媽

fish30011988
|
bebebei 發表於 18-10-18 14:26
我仲諗緊仁安定法國

me 2!我第一胎係法國…都ok…但母乳支援唔多…無人教…自己搞掂…所以今胎想試仁安…有無人知道仁安支持母乳嗎?
ballballiris
|
回覆 EliseElise 的帖子

可以加埋我嗎? 5月尾
ava.tang
|
EliseElise 發表於 18-10-3 23:25
有無媽媽2019年3-5月仁安生呀?一齊傾下計丫!

5月擇日開刀呀,加我pls
bebebei
|
fish30011988 發表於 18-10-26 13:28
me 2!我第一胎係法國…都ok…但母乳支援唔多…無人教…自己搞掂…所以今胎想試仁安…有無人知道仁安支持 ...

支援呀,仲有姑娘教
bebebei
|
fish30011988 發表於 18-10-26 13:28
me 2!我第一胎係法國…都ok…但母乳支援唔多…無人教…自己搞掂…所以今胎想試仁安…有無人知道仁安支持 ...

但法國近我屋企,方便家人黎探我
fish30011988
|
bebebei 發表於 18-10-26 20:50
支援呀,仲有姑娘教

我應該都係揀仁安架喇!
KamanKamanLai
|
回覆 EliseElise 的帖子

我是六月的但想加群可以嗎?我都考慮緊仁安生。
dogdogbearbear
|
我5月頭想係仁安生
viviht
|
我下年3月,打算仁安生,可以加我入group嗎?
Michal
|

有呀下年4月頭,仁安,想揀開刀
dogdogbearbear
|
可加我嗎?thanks!
jojo3
|

可以加我嗎 我5月尾 打算仁安生
chanlazy
|
可唔可以加埋我啊 我7月都打算仁安生
Thunderbon
|

Please add me , 3 月 仁安 :)
clibwm21295
|
我黎緊都考慮,想係仁安生,有wts app go,麻煩加埋我pmpm
EliseElise
|
Michal 發表於 18-11-7 20:25
有呀下年4月頭,仁安,想揀開刀

開刀正呀(emoji)我呢世都唔會順產咖喇
bebebei
|
EliseElise 發表於 18-11-12 12:15
開刀正呀(emoji)我呢世都唔會順產咖喇

請問你地係咪有谷?可以加埋我嗎?謝謝
kkjarviswong
|